tromaktiko: Φωτιά στο Πανόπουλο: Την πρόλαβαν (κι αυτή) πριν επεκταθεί!

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Φωτιά στο Πανόπουλο: Την πρόλαβαν (κι αυτή) πριν επεκταθεί!



Δυο στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης έκαψε η πυρκαγιά που... εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι στο πρανές του δρόμου, επί της Ε.Ο 111, στο ύψος του Πανόπουλου.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα – πληρώματα της Πυροσβεστικής και ένα όχημα από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας που υπό τις οδηγίες του Διοικητή της Π.Υ Πύργου, Γιάννη Πετρούτσου που βρέθηκε στην περιοχή από την πρώτη στιγμή, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο και δεν επεκτάθηκε περαιτέρω.

Λίγη ώρα αργότερα, υπήρξε νέα κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, εξαιτίας πληροφορίες που έκανε λόγο για αυξημένο καπνό στην δασική περιοχή του Ξηροκάμπου, αλλά λίγα λεπτά αργότερα, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά βρίσκεται στα όρια της Αρκαδίας και η επιχείρηση κατάσβεσής ξεκίνησε από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής του γειτονικού Νομού.

Εξάλλου, χθες το απόγευμα, δυνάμεις της πυροσβεστικής αναχώρησαν από την Ηλεία με προορισμό τη Ζάκυνθο, προκειμένου να βοηθήσουν στο έργο της κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στο νησί και απειλεί το χωριό Μαριές.

Φωτογραφίες από το σημείο:


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!