tromaktiko: Όλη η αλήθεια! Τίποτα δεν είναι τυχαίο - Για αυτό πουλήθηκε το κανάλι "Ε"

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Όλη η αλήθεια! Τίποτα δεν είναι τυχαίο - Για αυτό πουλήθηκε το κανάλι "Ε"



Το κανάλι «Ε» τίθεται εντός ολίγου στην υπηρεσία του Βλαδίμηρου Πούτιν και των ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ...

Το προσύμφωνο Ιβάν Σαββίδη – Φίλιππου Βρυώνη ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα, άντε την επόμενη.

«Γάτος» ο Φίλιππος αντιλήφθηκε εγκαίρως ότι δεν έχει τα απαιτούμενα «προσόντα» να κατέβει στο διαγωνισμό για τις 7 τηλεοπτικές άδειες που ξεκινά από 35 εκατομμύρια – έστω και σε 10 ετήσιες δόσεις -. Άλλωστε απαιτούνται εγγυητικές και Π.Ε., τα οποία εμπόδισαν τον Φίλιππο να κατέβει και στο διαγωνισμό της Παντείου.

Από την άλλη πλευρά, ο Ιβάν ψώνισε κοψοχρονιά ένα «πέτσινο», χωρίς φτερά ΠΗΓΑΣΟ (ΕΘΝΟΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑ) μόλις 3,5 εκατομμύρια, αλλά για να τα έχει καλά με Αλέξη – Πάνο και κυρίως Βλαδίμηρο πρέπει να πάρει κανάλι. Το 20% των μετοχών του Megaπου ψώνισε από Μπομπολαίους δεν λέει τίποτα, αφού το MEGA πιθανότατα μπορεί να μην τα καταφέρει λόγω χρεών.  Ο Ιβάν εκτός από τις υποχρεώσεις του απέναντι σε Αλέξη και Πάνο έχει να παίξει το χαρτί επιρροής του Κρεμλίνου στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στους πρώτους όρους του Ιβάν προς τον Βρυώνη ήταν η εξαφάνιση του Μένιου Φουρθιώτη σε στυλ …  Τζον Αυλακιώτη! Ο Ιβάν, οι συνεργάτες του και κυρίως η Μόσχα δεν άντεχαν τον κολλητό του Βρυώνη.  Άλλωστε,  μην ξεχνάμε ότι παρουσιαστές και τύποι σαν τον Μένιο έχουν ποικίλλα προβλήματα στη Δημοκρατική Ρωσία του Πούτιν.

Ο Βρυώνης σύμφωνα με πληροφορίες αφού «καθάρισε» κάποιες εκκρεμότητες με Άννα Βίσση και τον ιδιαίτερα επιτυχημένο παρουσιαστή Καρβέλα, ζητά φυσικά από τον Ιβάν να πάρει πίσω κάποια λεφτά για θεόπνευστες παραγωγές – αντίγραφα παραγωγών άλλων καναλιών (βλ. survivor). Επίσης, είναι λογικό να θέλει «τηλεοπτικό αέρα» για να πουλάει τις κρέμες του, έστω και με ετήσιο νοίκι.  Μαθαίνουμε ότι θα τα βρούνε. Έτσι, ο Ιβάν ως άλλος Αγαμέμνονας θα προσφέρει θυσία το κανάλι μήπως και φυσήξει ούριος άνεμος στα πανιά του Αλέξη. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι το κανάλι θα έχει σε μικρογραφία το ρόλο του RussiaToday για την ελληνική μνημονιακή περιοχή.

Ταυτόχρονα, θα καταβάλει προσπάθειες να μην έρθει ο Μητσοτάκης,  αλλά εάν τελικά έρθει, όπως αναμένεται (το κανάλι) θα είναι πρόσθετη ασπίδα για τον Ιβάν.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!