tromaktiko: Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξεσήκωσε την Σύρο με την εμφάνισή του... [photo+video]

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξεσήκωσε την Σύρο με την εμφάνισή του... [photo+video]



Ψηλός, αθλητικός, εκρηκτικός…
θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η νέα μεταγραφή στην θέση του Διαγώνιου στην ομάδα της καρδιά μας τον Φοίνικα!

Ο λόγος για τον ταλαντούχο και καλύτερο λαϊκό τραγουδιστή της γενιάς του Κωνσταντίνο Αργυρό οποίος βρέθηκε στην Σύρο προσκεκλημένος από την ομάδα βόλεϊ του Φοίνικα Σύρου.
Με καλοκαιρινή ενδυμασία… Φορώντας λευκά ρούχα ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής βρέθηκε on stage και τραγούδησε τις μεγάλες του επιτυχίες ξεσηκώνοντας το κοινό.

Πλήθος κόσμου γέμισε τον χώρο Πολιτισμού »Μάνος Ελευθερίου» όπου δόθηκε η συναυλία, από πολύ νωρίς για να απολαύσει τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, φάνηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος για ακόμη μια φορά και εκδήλωσε την αγάπη του προς όλο το κόσμο, τραγουδώντας για δύο ώρες επί σκηνής τις επιτυχίες του και όχι μόνο…

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης εμφανίσθηκε στην σκηνή με την νέα του επιτυχία «Ξημερώματα» που πρόσφατα κυκλοφόρησε και κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ ακολούθησαν οι επιτυχίες του που έχουμε αγαπήσει, «Όσα νιώθω», «Στη δική μου αγκαλιά», «Τα κατάφερες”, “Αθήνα-Θεσσαλονίκη” και «Το συμπέρασμα» να δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα μέχρι αργά το βράδυ!


Μαζί του οι εκρηκτικοί Otherview με την νέα τους επιτυχία «Τώρα ή ποτέ” που ξεσήκωσαν και αυτοί με την σειρά τους το κοινό της Σύρου.

Να σημειωθεί οτι στην πρώτη επίσκεψη του Κωνσταντίνου Αργυρού δεν έλειψαν και οι επώνυμοι που έδωσαν το «παρών», ανάμεσά τους ο σκηνοθέτης και χορογράφος Κωνσταντίνος Ρήγος. και ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Άγγελος Μπασινάς.

Ο γνωστός Καλλιτέχνης δήλωσε ενθουσιασμένος με την Σύρο ενώ δεν παρέλειψε να συνδυάσει διακοπές και δουλειά μαζί, καθώς απόλαυσε τις μίνι διακοπές του στο Κίνι στο Ξενοδοχείο Blue Harmony ενώ σήμερα το πρωί αναχώρησε με την Sky Express για την Αθήνα.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο απο την χτεσινή συναυλία στην Σύρο:






















     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!