tromaktiko: «Still Standing»: Βρέθηκε η παρουσιάστρια του «αντιπάλου» του DEAL!

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

«Still Standing»: Βρέθηκε η παρουσιάστρια του «αντιπάλου» του DEAL!



Ποια θα παρουσιάσει το κουίζ σόου που θα «καταπίνει τους παίκτες που απαντούν λάθος»;

Την ώρα που όλα τα κανάλια βρίσκονται σε μανιώδη αναζήτηση παρουσιαστών για τα νέα τους προγράμμα, ο Ant1 έχει πλέον ένα «βάρος» λιγότερο. Κι αυτό, διότι το κανάλι του Αμαρουσίου κατέλεξε στο πρόσωπο που θα παρουσιάσει το «Still Standing».

Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό project βασισμένο σε ερωτήσεις γνώσεων, που καλεί τους παίκτες να κερδίσουν πολλές χιλιάδες ευρώ υπό μία προϋπόθεση: Να εξαφανίσουν –κυριολεκτικά- τους αντιπάλους τους.

Για κακή του τύχη, ωστόσο θα βρθεί αντιμέτωπο με έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο: Το DEAL του Χρήστου Φερεντίνου στον ALPHA.

Γι’ αυτό και το κανάλι θέλει να αφήσει στην άκρη τους πειραματισμούς και να χρησιμοποιήσει ένα δοκιμασμένο πρόσωπο. Αυτό δεν είναι άλλο από τη Μαρία Μπεκατώρου, που όπως ακουγεται στον Ant1 θα είναι αυτή που τελικά θα αναλάβει το πρόγραμμα!

Τι θα δούμε;

10 παίκτες, ένας νικητής. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει το δικαίωμα να διαλέξει τον αντίπαλό του και να αναμετρηθεί μαζί του σε ερωτήσεις γνώσεων που μοιράζουν χρήματα.

Εκείνος που θα κερδίσει κάνει το απόλυτο deal:

Έχει τη δυνατότητα είτε να κρατήσει τα χρήματα που έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει, είτε να… κλέψει αυτά του αντιπάλου του.

Και η ίντριγκα δε σταματά εδώ. Τι πιστεύετε πως θα μπορούσε να συμβεί στον παίκτη που απαντά λάθος;

Η αλήθεια είναι πιο σκληρή από μια απλή απώλεια χρημάτων.

Οι δύο παίκτες, αφού δώσουν τη απάντηση που πιστεύουν πως είναι η σωστή αναμένουν το αποτέλεσμα. Όποιος από τους δύο κερδίσει κάνει την επιλογή ποιο χρηματικό ποσό θα κρατήσει. Ο άλλος, όμως, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και εξαφανίζεται «μαγικά» από το στούντιο.


Μια μικρή γεύση είναι αρκετή για να δείτε τι μας επιφυλάσσει ο Ant1…

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!