tromaktiko: Έτσι έφυγαν Λιανός και Ζαρίφη από τη Μενεγάκη - Τι είπε η Κατερίνα στην Ελένη στο meeting;

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Έτσι έφυγαν Λιανός και Ζαρίφη από τη Μενεγάκη - Τι είπε η Κατερίνα στην Ελένη στο meeting;



Υπήρξε δυσαρέσκεια της Ελένης Μενεγάκη από την πρόθεση Λιανού - Ζαρίφη να κάνουν τη δική τους εκπομπή...


Η Ελένη Μενεγάκη άλλαξε σχεδόν το σύνολο των συνεργατών της που εμφανίζονταν μπροστά από τις κάμερες, μέσα στο καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο Γιώργος Λιανός και η Κατερίνα Ζαρίφη είναι δύο από τα πρόσωπα που δεν θα δούμε στην Ελένη φέτος. Αυτά που αποκαλύπτει ο παρουσιαστής και τραγουδιστής στα Αποκαλυπτικά έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

«Τα πράγματα αλλάζουν στην πορεία, αλλάζουν τα πάντα. Έκανα μια ωραία συνεργασία η οποία λήγει ωραία», δήλωσε ο Γιώργος Λιανός.

Υπήρξε δυσαρέσκεια της Ελένης Μενεγάκη από την πρόθεση του Γιώργου Λιανού και της Κατερίνας Ζαρίφη να κάνουν τη δική τους εκπομπή: «Αυτό είναι το μεταξύ μας, το οποίο θα το προφυλάξουμε. Δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Απλά, μετά από συζήτηση, καταλήξαμε ότι θα ήταν καλύτερο να μη συνεχιστεί αυτή η συνεργασία φέτος. Φύγαμε με αγκαλιές και φιλιά».

Τι είπε η Κατερίνα Ζαρίφη στην Ελένη Μενεγάκη στη σύσκεψη που έκαναν μετά το τέλος της σεζόν; «Είχαμε κάνει ένα meeting στις αρχές Ιουλίου και θυμάμαι τότε ότι τοποθετήθηκε η Κατερίνα και είχε πει: «Ελένη, αφού θες να ξαναμοιράσεις την τράπουλα, άποψή μου είναι να την κάνουμε όλοι με ελαφρά πηδηματάκια». Νομίζω ότι κάνει τη σωστή κίνηση η Ελένη για την εκπομπή της. Αφού θέλει να κάνει ανανέωση, πρέπει να το ξεκινήσει από το οπτικό. Να αλλάξει εντελώς η εικόνα της εκπομπής».

Ο Γιώργος Λανός παραδέχτηκε ότι όντως επιθυμεί διακαώς να παρουσιάσει το Ελλάδα έχεις ταλέντο στον ΣΚΑΪ: «Θα ήθελα να κάνω το Ελλάδα έχεις ταλέντο, θα ήταν φοβερή αναβάθμιση».

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!