tromaktiko: Η νοικοκυρά που έγινε τούμπανο για να εκδικηθεί τον πρώην της [video]

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Η νοικοκυρά που έγινε τούμπανο για να εκδικηθεί τον πρώην της [video]



Η Τρέισι Κις είναι Βρετανή, 27 ετών, και μητέρα δύο κοριτσιών...
της 7χρονης Μίλισεντ και της 2χρονης Γκάμπριελ.

Η ζωή της θα μπορούσε να μην έχει κανένα ενδιαφέρον και να είναι μια κοινή ζωή μιας συνηθισμένης νοικοκυράς, αν δεν την εγκατέλειπε ο αρραβωνιαστικός της...


Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η ίδια γράφει στο blog της για τον εαυτό της: «Το όνομά μου είναι Τρέισι Κις και μεγαλώνω μόνη μου τα δύο παιδιά μου». Δηλώνει χορτοφάγος και πως ζει σε ένα σπίτι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον.

Ολα ξεκίνησαν το 2013, όταν ανακάλυψε πως τα εμφυτεύματα σιλικόνης που είχε τοποθετήσει στο στήθος της παλαιότερα άρχιζαν να... ξεφουσκώνουν. Ετσι, χρειάστηκε να υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις. Ομως, δεν το έκανε έτσι απλά. Δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι «Extreme Makeover» και όλες οι επεμβάσεις καταγράφηκαν καρέ-καρέ από την τηλεοπτική κάμερα. Ο αρραβωνιαστικός της, όμως, έπειτα από μόλις πέντε ημέρες αφότου πήρε το εξιτήριο μετά και την τελευταία επέμβαση, την εγκατέλειψε.

Μετά από αυτό, η Τρέισι έβαλε τον εαυτό της σε ένα εντατικό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης και το... έριξε στις selfies, δείχνοντας τα αποτελέσματα.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!