tromaktiko: Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει το My Style Rocks; Νέος καβγάς με... πατσαβούρες!

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει το My Style Rocks; Νέος καβγάς με... πατσαβούρες!



Ποιος να το έλεγε στην Αλεξάνδρα Κατσαϊτη ότι θα βρισκόταν κάθε απόγευμα στο στόχαστρο όλων των κοριτσιών που λαμβάνουν μέρος στο...
My Style Rocks! Όχι βέβαια ότι και η ίδια είναι άμοιρη ευθυνών, αλλά εκεί που αρχικά είχε να αντιμετωπίσει τα μούτρα της Ραμόνα, τώρα βλέπει να ξεσπαθώνουν και οι υπόλοιπες…

Πρωταγωνίστρια στο σημερινό καβγά ήταν η Σοφία Λεοντίτση, που όταν στάθηκε απέναντι από την Αλεξάνδρα για την κρίνει την άκουσε να της λέει: «Με το σακάκι κι ένα εσώρουχο, που να πας έτσι καλέ; Δεν θες ένα παλτό; Θα κρυώσεις;».

«Μήπως θα με πείτε και γυμνή στο τέλος; Για να ξέρω… Σε εμένα μάλλον δεν σας αρέσουν τα εσώρουχα. Σας αρέσουν μόνο σε άλλα κορίτσια , τα οποία τα ανεβάζετε πάνω, τα κοροϊδεύετε και γελάτε μαζί τους», απάντησε η Σοφία Λεοντίτση.

Και χωρίς να τη ρωτήσει κενένας σχολίασε την εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη λέγοντας: «Η εικόνα της Ιωάννας για μένα δεν στέκεται πουθενά με αυτή την εμφάνιση παρά μόνο σε κάποια πράγματα πολύ συγκεκριμένα». Εννοείται ότι το σχόλιο αυτό δεν θα έμενε αναπάντητο από την Ιωάννα που είπε με νόημα: «Σοφία, δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια!».

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!