tromaktiko: Η Τζάνετ εμφανίστηκε σε επίσημη εκδήλωση με πεσμένη μύτη! [video]

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Η Τζάνετ εμφανίστηκε σε επίσημη εκδήλωση με πεσμένη μύτη! [video]



Tην κοιτούσαν και την ξανακοιτούσαν οι φανατικοί θαυμαστές της Τζάνετ Τζάκσον αυτή την φωτογραφία από την εμφάνιση της σε...
επίσημο Gala που έγινε προς τιμήν των μεγαλύτερων μουσικών icons στον πλανήτη και κάπως μπερδεύτηκαν. Γιατί αυτή δεν ήταν η μύτη της Tζάνετ, τουλάχιστον όχι όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα.

Η αδελφή του βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος έχει μείνει χαραγμένος στο μυαλό όλων μας επειδή - εκτός από ταλαντούχος μουσικός - υπήρξε και εθισμένος στις πλαστικές επεμβάσεις, μάλλον ακολουθεί τα βήματα του αδελφού της σε αυτό το πεδίο. Μόνο που ίσως κάποιο από τα τελευταία πράγματα που έκανε στο πρόσωπο της δεν της πήγε και τόσο καλά.

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκδήλωση προκειμένου να παραλάβει το τιμητικό βραβείο OUT100 Gala’s Music Icon Award αλλά κάτι στη μύτη της δεν λειτουργούσε καθόλου σωστά. Ένας χαμός δημιουργήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στο διαδίκτυο καθώς όλοι αναρωτιούνται αν η Τζάνετ έκανε ακόμα μία εγχείρηση ή αν η μύτη της «κατέρρευσε» από κάτι που δεν πήγε σωστά σε κάποια προηγούμενη απόπειρα.

Ο πλαστικός χειρουργός Dr. Matthew Schulman, ο οποίος δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με την τραγουδίστρια παρατήρησε την τελευταία της εμφάνιση να υποστήριξε στην Page 6 ότι η αλλαγή στο πρόσωπο της Τζάκσον σίγουρα οφείλεται σε απανωτές επεμβάσεις στο συγκεκριμένο σημείο του προσώπου, οι οποίες συνολικά και σε βάθος χρόνου είχαν αυτό το ακαλαίσθητο αποτέλεσμα.

Πάντως η ίδια η τραγουδίστρια έχει δηλώσει στο παρελθόν πως πράγματι έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις και ότι άλλαξε τη μύτη της όταν ήταν μόλις 16 ετών, αλλά έχει αρνηθεί ότι έχει ξανακάνει ποτέ ρινοπλαστική.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!