tromaktiko: "Καζάνι που βράζει" η Κομοτηνή για τον Ερντογάν - Ζωγράφισαν σταυρούς σε σπίτια μειονοτικών [photos+video]

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

"Καζάνι που βράζει" η Κομοτηνή για τον Ερντογάν - Ζωγράφισαν σταυρούς σε σπίτια μειονοτικών [photos+video]



Φρούριο θυμίζει η Κομοτηνή, λόγω των προετοιμασιών για την αυριανή επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν...


Μάλιστα, για αυτή την επίσκεψη ετοιμάζεται μια ολόκληρη φιέστα, με τις πληροφορίες να λένε ότι θα φτάσουν πούλμαν με κόσμο ακόμα και από την Τουρκία για την υποδοχή του!
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, στην υποδοχή του Τούρκου προέδρου, δε θα συμμετέχουν μόνο μουσουλμάνοι από τις γειτονιές της Κομοτηνής, αλλά θα φτάσει κόσμος και από την Ξάνθη με πούλμαν αλλά ακόμα και… από την Τουρκία!

Άνθρωποι από τη φρουρά Ερντογάν επιθεωρούν όλες τις προετοιμασίες. Όμως στο πόδι είναι και η Ελληνική Αστυνομία, για τα μέτρα ασφαλείας που θα είναι πολύ αυστηρά…



Ζωγράφισαν σταυρούς σε σπίτια μειονοτικών!

Όσο όμως η αυριανή φιέστα προετοιμάζεται… κάποιοι ζωγράφισαν σταυρούς σε σπίτια μειονοτικών. Σε τοίχους σπιτιών ψευδομουφτήδεων, του πρώην βουλευτή Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, του δημάρχου Μύκης Καπζά Τζεμήλ, του Λεβέντ Σαδήκ, του δημοσιογράφου Ομέρ Τζεγκίζ και άλλων, άγνωστοι ζωγράφισαν μπλε σταυρούς. Το θέμα ερευνούν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.



Τρικάκια που γράφουν στα τουρκικά “Σκέψου το ξανά! Ο Erdogan θα φύγει. Εσύ και αύριο θα είσαι εδώ”, πετάχτηκαν από αγνώστους σε χωριά της Ροδόπης και της Ξάνθης (Αρριανά, Λύκειο, Δειλινά, Φιλλύρα, Εχίνο, Κένταυρο, Μύκη, Γλαύκη).

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!