tromaktiko: Το "ευχαριστώ" και το κάλεσμα της διοίκησης του Ηρακλή στον κόσμο

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Το "ευχαριστώ" και το κάλεσμα της διοίκησης του Ηρακλή στον κόσμο



Η διοίκηση του Ηρακλή ευχαρίστησε τον κόσμο για την μαζική και άψογη συμπεριφορά του στο ντέρμπι του ομίλου με το Παλαιχώρι και...
απηύθυνε κάλεσμα ενόψει της ερχόμενης εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Στην χθεσινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποδοσφαιρικού Ηρακλή, μεταξύ των άλλων επίσης σοβαρών θεμάτων, ασχοληθήκαμε και με το χθεσινό παιχνίδι στο Παλαιοχώρι.

Όλο το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί υποχρέωση του να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλή που παρά τις ανακοινώσεις που προηγήθηκαν από όλες τις αρχές, ήρθε στο γήπεδο και με κόσμιο τρόπο συμπαραστάθηκε στην προσπάθεια της ομάδος, χωρίς να προκαλέσει το παραμικρό που θα μπορούσε να δώσει λαβή για δυσμενή σχόλια και με δεδομένη την σπουδαιότητα του παιχνιδιού αυτού συμπεριφέρθηκε υποδειγματικά.

Άλλωστε αυτό αναγνωρίστηκε και από τους παράγοντες του αγώνα Διαιτητή-Παρατηρητή και κυρίως από την αστυνομία που απέδωσε και συγχαρητήρια για την εν γένει στάση του κόσμου που βρέθηκε εκεί.

Πλέον και λόγω της κρισιμότητας των εναπομεινάντων παιχνιδιών, η διοίκηση καλεί όλο τον κόσμο του Ηρακλή στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΠΕ Λαγκαδά καθώς τα πάντα βρίσκονται πλέον στα δικά μας χέρια.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!