tromaktiko: Power of Love: Πρωτοφανές ξέσπασμα από Μαρίνα για Στέλλα! Έρχονται κλάματα και κίτρινες κάρτες!

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Power of Love: Πρωτοφανές ξέσπασμα από Μαρίνα για Στέλλα! Έρχονται κλάματα και κίτρινες κάρτες!



Άνω - κάτω οι σχέσεις των παικτών...

Εκρηκτικό το σκηνικό στο Power of Love την Πέμπτη! Ένας μήνας μέσα στο σπίτι του Power of love τα τα αισθήματα και οι κόντρες αρχίζουν να γίνονται πιο έντονα για κάποιους.

Καβγάς Μαρίνας – Στέλλας
Στο τρέιλερ της Πέμπτης, τα κορίτσια συζητούν και η Μαρίνα επισημαίνει πως η ίδια δεν έχει μιλήσει για τον Πάνο στέλνοντας ένα προκλητικό φιλάκι στην Στέλλα που δεν θέλει και πολύ για να μπαρουτιάσει, αφού με τον Πάνο έχουν έρθει πολύ σύντομα πολύ κοντά.

«Καλά τα αστειάκια, αλλά εγώ μιλάω σοβαρά. Θα τη φας τη φάπα και τα κολλήσεις στο τζάμι!» αντιδρά η Στέλλα προς τη Μαρίνα.

«Ποιος θα τη φάει τη φάπα; Για χαλάρωσε λιγάκι. Πολύ την είδες κάπως!», λέει η Μαρίνα και στη συνέχεια ακολουθεί πεδίο μάχης με την Μαρίνα να ωρύεται πως:

«Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα να μου μιλάει κανείς έτσι. Ούτε έχω μιλήσει εγώ έτσι πουθενά. Και δεν είπα και κάτι στο κάτω κάτω για τον Πάνο. Δεν με ενδιαφέρει πως είναι ο χαρακτήρας της! Ό,τι να΄ναι 5 χρονών. Καλά κάνουν και την κοροϊδεύουν όλοι. Δίκιο έχουν».

Τα δάκρυα της Κλαούντια
«Αποφασίσαμε όλοι ότι είναι το δωμάτιο της αγάπης. Το σέβομαι και το τηρώ. Δεν νιώθω σε θέση να καλέσω τον Νίκο» λέει η Κλαούντια, ενώ στην συνέχεια κατεβαίνει κλαίγοντας προς το σπίτι.

Ανδρέας – Τζούλια
«Δεν έχει νόημα Ανδρέα. τελειώσαμε νομίζω» λέει η Τζούλια στο κόκκινο δωμάτιο ενώ στην συνέχεια αναφέρει «Μάνα συγγνώμη που διάλεξα τον Ανδρέα, αλήθεια».



ΕΚΤΑΚΤΟ VIDEO: Τη Δευτέρα σκάει το εκδοτικό ΜΠΑΜ και θα γίνει πραγματικά θόρυβος

Τη Δευτέρα σκάει τελικά το εκδοτικό ΜΠΑΜ που θα κάνει θόρυβο στην Ελλάδα. Η έκδοση "φαινόμενο" που...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!