tromaktiko: Τίναξαν τα μηχανάκια τηλεθέασης στο αέρα στο «Επιτέλους SK» του Epsilon TV

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Τίναξαν τα μηχανάκια τηλεθέασης στο αέρα στο «Επιτέλους SK» του Epsilon TV



Επιτέλους ΣΚ και η Ναταλία Γερμανού αποδεικνύει ότι η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου της πάει πολύ...


Η εκπομπή που μάς κρατάει συντροφιά κάθε σαββατοκύριακο από τις 9:40 μέχρι την 13:30 αποτελεί την επιλογή του τηλεοπτικού κοινού που της χαρίζει απλόχερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε μια πολύ απαιτητική ζώνη!!

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα νούμερα τηλεθέασης ειδικά του Σαββάτου 11 Μαρτίου σε δυναμικό και αντρικό κοινό!

Η Ναταλία Γερμανού με την ομάδα της βγήκε πρώτη την επιλογή του δυναμικού κοινού 18 – 54 στην αρχή της εκπομπή της. Με θέματα ενημέρωσης που καθηλώνουν όπως η δολοφονία στην Κέρκυρα και οι εξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη έδωσαν στην Ναταλία την πρωτιά, κόβοντας το νήμα με ποσοστό τηλεθέασης 14%, περνώντας όλα τα ενημερωτικά προγράμματα των άλλων καναλιών!

Μάλιστα το αντρικό κοινό 25 – 44, έδειξε την ιδιαίτερη συμπάθεια του στην παρουσιάστρια δίνοντας της την πρωτιά στο μισάωρο 9:50 με 10:20 σημειώνοντας 26% και αργότερα στις 11:42 με 13:30 σημειώνοντας 17,5%. Τα νούμερα της ήταν τα υψηλότερα από όλες τις αντίπαλες εκπομπές αποδεικνύοντας ότι η ενημέρωση πολλές φορές είναι γένους θηλυκού!!

Το Pick έγινε στην ενημερωτική ζώνη, εκεί όπου ο Πέτρος Κουσουλός παρουσίασε το έγκλημα που έγινε στην Κέρκυρα, όπως και τα υπόλοιπα κοινωνικά θέματα της ημέρας, καταγράφοντας ποσοστά που έφεραν την εκπομπή στην πρώτη θέση, σε εκείνη την ζώνη, στο κοινό 18-54, όπως και στους άνδρες ηλικίας 25-44.

ΕΚΤΑΚΤΟ VIDEO: Τη Δευτέρα σκάει το εκδοτικό ΜΠΑΜ και θα γίνει πραγματικά θόρυβος

Τη Δευτέρα σκάει τελικά το εκδοτικό ΜΠΑΜ που θα κάνει θόρυβο στην Ελλάδα. Η έκδοση "φαινόμενο" που...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!