tromaktiko: Με αυτά τα 3 απλά βήματα θα μετατρέψεις το lipstick κραγιόν σου σε matte

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Με αυτά τα 3 απλά βήματα θα μετατρέψεις το lipstick κραγιόν σου σε matte



Για εμάς είναι μάλλον το αγαπημένο μας beauty trend των τελευταίων ετών στο μακιγιάζ. Για εσένα;...

Τα matte κραγιόν που έχουν κατακλύσει τα νεσεσέρ μας τις τελευταίες σεζόν αποτελούν το πιο must-have προϊόν για ένα εύκολο, γρήγορο και καθημερινό μακιγιάζ. Η βελούδινη υφή τους αφήνει τα χείλη μας απαλά και τα ποτήρια μας.. άθικτα αφού δεν αφήνουν αποτυπώματα.

Η αλήθεια είναι, όμως, πως δεν φορούσαμε ανέκαθεν matte κραγιόν. Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, με αυτά τα glossy lipstick που είχαν κάποτε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά (και το νεσεσέρ) μας;

Step 1 Ακολούθησε την διαδικασία που κάνεις πάντα πριν εφαρμόσεις κάποιο προϊόν στα χείλη σου: ενυδάτωσέ τα απλώνοντας μια γερή στρώση από το lip balm σου.

Step 2  Σχημάτισε το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι κοντά στην απόχρωση του lipstick που θέλεις να φορέσεις. Στη συνέχεια τοποθέτησε κανονικά το lipstick κατά μήκος των χειλιών σου.

Step 3   Τοποθέτησε ένα λεπτό απορροφητικό χαρτί πάνω στα χείλη σου και στη συνέχεια πέρασε από πάνω λίγη από την πούδρα σου με τη βοήθεια ενός πινέλου, όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία. Τόσο εύκολα!
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!