tromaktiko: Power of Love - Όλα στη φόρα! Η Γκαμπριέλα "καίει" τον Δώρο του - "Παιχνιδάκια" στη βίλα...

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Power of Love - Όλα στη φόρα! Η Γκαμπριέλα "καίει" τον Δώρο του - "Παιχνιδάκια" στη βίλα...



Τι αποκαλύπτει η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα για τα περί χωρισμού του με την Αθηνά Χρυσαντίδου...


Ποιος χάκερ; Η πρώην παίκτρια του «Power of love» Γκαμπριέλα Τσολάκοβα αποκαλύπτει μέσω της «Espresso» τα... παιχνιδάκια του Δώρου Παναγίδη και τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα στον ίδιο και στην Αθηνά Χρυσαντίδου την προηγούμενη εβδομάδα.

Αρκετές ώρες μετά την ανάρτηση που έγινε στον λογαριασμό του στο Instagram και αφορούσε τον υποτιθέμενο χωρισμό του με την Αθηνά Χρυσαντίδου, ο ωραίος Κύπριος του reality του Σκάι ισχυρίστηκε τελικά πως δεν έγραψε ο ίδιος ότι τελείωσε η σχέση του με τη συμπαίκτριά του στα Stories του, αλλά δέχτηκε παρεμβολές από χάκερ, καθησυχάζοντας τους φαν του ότι είναι όλα καλά τελικά ανάμεσα στον ίδιο και στην όμορφη Αθηνά! Φαίνεται, ωστόσο, ότι υπάρχει παρασκήνιο και πιθανότατα η ύπαρξη του χάκερ ήταν απλώς μια δικαιολογία του μπερδεμένου συναισθηματικά Δώρου.

Τι εννοούμε; Οπως αποκαλύπτει σήμερα η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, η οποία έχει αποχωρήσει από το «Power of love», ο Δώρος επικοινώνησε μαζί της μία ημέρα προτού ανέβει στον λογαριασμό του το Insta story περί χωρισμού, λέγοντάς της ότι όντως η σχέση του με την Αθηνά έλαβε τέλος!

«Την περασμένη Τετάρτη ο Δώρος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι χώρισε με την Αθηνά. Οταν ζήτησα να μάθω τον λόγο, μου απάντησε: “Δεν με καταλαβαίνει. Είναι πολλά. Είναι διάφορα που έχουν συμβεί, αλλά δεν μπορώ να σου μιλήσω άλλο για αυτό το θέμα. Είμαι ακόμα ταραγμένος”. Στη συνέχεια προχώρησε στο post που έκανε τον γύρο του διαδικτύου» λέει στην «Espresso» η Γκαμπριέλα, η οποία μπορεί να έφυγε από το reality, αλλά διατηρεί επικοινωνία με τους πρώην συμπαίκτες της.

«Μόλις έγινε όλος αυτός ο θόρυβος, του έστειλα μήνυμα ρωτώντας τον αν θα βγει on air τηλεφωνικά στη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνω για να μου μιλήσει γι' αυτό. Ο Δώρος τότε μου έστειλε ένα μήνυμα που το έχω κρατήσει. Αυτό το μήνυμα έγραφε τα εξής: “Τι να βγω να πω; Οτι δεν τη θέλω; Δεν μπορώ”. Ε, μετά άκουσα κι εγώ αυτό για τον χάκερ. Σε μένα, πάντως, δεν ανέφερε τίποτα για χάκερ. Αν τον είχαν χακάρει, δεν θα μου το έλεγε;» αναρωτιέται εύλογα η Γκαμπριέλα.

Η επικοινωνία τους, όμως, είχε και συνέχεια. «Μου έστειλε μήνυμα για να μου κάνει παρατήρηση επειδή είπα στην εκπομπή ότι χώρισε και μου ανακοίνωσε ότι δεν θα έβγαινε τελικά on air για να μου μιλήσει επειδή κέρδισε την ασυλία. Εχω όλη τη συνομιλία μας ως αποδεικτικό στοιχείο» τονίζει.
Πηγή

Ο Σεφερλής "έπιασε στο στόμα του" την "19χρονη" Αθηνά του Power of Love Η επική ατάκα που θα συζητηθεί [video]

Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί για την πραγματική ηλικία της Αθηνάς Χρυσαντίδου του Power of Love...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!