tromaktiko: Εμφανίστηκε ο καθηγητής

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Εμφανίστηκε ο καθηγητής



Ο 50χρονος καθηγητής Πανεπιστημίου, που ήταν αγνοούμενος στην Κρήτη, συναντήθηκε σήμερα με αστυνομικούς.


Μαζί του ήταν ο άνδρας που φέρεται να τον απήγαγε. Όλα δείχνουν ότι η υπόθεση συνδέεται με την εξαφάνιση 20χρονης φοιτήτριας, για την οποία οι συγγενείς της τον θεώρησαν υπεύθυνο.

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης 50χρονου καθηγητή Πανεπιστημίου, την περασμένη Πέμπτη στην Κρήτη. Συναντήθηκε σήμερα το πρωί με αστυνομικούς της Ασφάλειας Λασιθίου που χειρίστηκαν την υπόθεση. Μαζί του βρισκόταν και ο άνδρας που φέρεται ως ο δράστης της ιδιότυπης αρπαγής του καθηγητή.


Οι δύο τους καταθέτουν αυτή την ώρα στην Αστυνομία και απ όσα αποκαλύψουν θα διαφανεί εάν ασκηθούν διώξεις.

Τα μέχρι τώρα δεδομένα πάντως επιβεβαιώνουν τις αρχικές εκτιμήσεις ότι το περιστατικό συνδέεται με την εξαφάνιση τον περασμένο Φεβρουάριο 20χρονης φοιτήτριας στην Κρήτη.

Κι αυτό διότι δράστης της αρπαγής του 50χρονου καθηγητή είναι ο αδελφός της αγνοούμενης κοπέλας, ο οποίος θεωρούσε ότι ο καθηγητής σχετίζεται πιθανόν με την εξαφάνιση της αδελφής του καθώς και ότι θα μπορούσε να παράσχει πληροφορίες σχετικά με την τύχη της 20χρονης.

Τον περασμένο Φεβρουάριο οπότε εξαφανίστηκε η φοιτήτρια, από έρευνα στον ηλεκτρονικό της υπολογιστή είχε διαπιστωθεί ότι διατηρούσε επικοινωνία με τον 50χρονο καθηγητή, ο οποίος διδάσκει στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

Όταν λοιπόν ο 50χρονος επισκέφθηκε το Λασίθι απ' όπου κατάγεται, οι συγγενείς της 20χρονης τον δέσμευσαν θεωρώντας ότι συνδέεται με την εξαφάνισή της.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη. Μετά από συνεννοήσεις με τους αστυνομικούς που παρακολουθούσαν την υπόθεση, ο 50χρονος καθηγητής και ο αδελφός της κοπέλας και δράστης της ιδιότυπης αρπαγής συναντήθηκαν πριν από λίγες ώρες με τους αστυνομικούς δίνοντας τέλος στο μυστήριο.
http://www.247.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!