tromaktiko: Εθισμένος... στο εμπόριο ναρκωτικών!

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Εθισμένος... στο εμπόριο ναρκωτικών!



Το πολυτελές αυτοκίνητο της φωτογραφίας ανήκει στον 54χρονο Αλβανό, που συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών από άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας.

Ο 54χρονος ήταν 2 χρόνια φυλακή στο παρελθόν για ναρκωτικά, οπλοκατοχή, απάτη και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Αποφυλακίστηκε το 2008 και απελάθηκε. Επειδή όμως όπως φαίνεται "αγαπούσε" τη χώρα μας, επανήλθε σε ένα τρίμηνο, και συνέχισε μαζί με τη σύζυγό του αυτή τη φορά, τη δουλειά που γνώριζε καλά.
Οι άνδρες της Ασφάλειας τον συνέλαβαν στον Άγιο Κωνσταντίνο και βρήκαν πάνω του 70 γραμμάρια κοκαΐνης και 14 ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στα Καλύβια Αττικής, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου, όπου βρέθηκαν 10 κιλά χασίς και 200 γραμμάρια περίπου κοκαΐνης. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης: 1 πιστόλι, 2 κινητά, 1 ζυγαριά ακριβείας, 4 αλβανικά διαβατήρια, 4 σημειωματάρια με τηλέφωνα και ονόματα, 1 φορητός υπολογιστής και το ποσό των 450 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport στο σπίτι υπήρχαν περισσότερα χρήματα, αλλά εξαφανίστηκαν μαζί με τη γυναίκα του, η οποία αναζητείτε ως συνεργός.
http://www.lamiareport.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!