tromaktiko: Να τους χαιρόμαστε!!!

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Να τους χαιρόμαστε!!!



Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός

Η είδηση …..
Επικίνδυνα … ειλικρινής ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου, παραδέχεται μυστικές διαπραγματεύσεις Ελλάδος και Τουρκίας για το status quo του Αιγαίου, οι οποίες ξεκίνησαν επί των ημερών του στο υπουργείο Εξωτερικών το 2002.
Πρόκειται για τους περίφημους «γύρους διερευνητικών επαφών», οι οποίοι έχουν φτάσει αισίως τους 46 (!) ενώ σε απάντηση που δίνει σε σχετική ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ στη Βουλή παραδέχεται ότι «το περιεχόμενο των συζητήσεων είναι εμπιστευτικό και δεν κρατούνται πρακτικά»!
Ο σχολιασμός …..
Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι η ομολογία του ίδιου του Πρωθυπουργού και Υπουργού Εξωτερικών. “Tο περιεχόμενο των συζητήσεων είναι εμπιστευτικό και δεν κρατούνται πρακτικά”!

Μετά μας κάνει εντύπωση που φέτος το καλοκαίρι τα αεροπλάνα και τα πλοία της άσπονδης φίλης μας έκαναν βόλτες μέχρι την Τζια.

Εντάξει δεν είχαμε την απαίτηση μετά από κάθε συνάντηση να δίνει συνέντευξη τύπου να ενημερώνει εμάς το λαουτζίκο αλλά δεν θα έπρεπε ανά τακτά διαστήματα να ενημερώνει τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς για το περιεχόμενο των συζητήσεων και τις συμφωνίες που γίνονται;

Όλα δείχνουν ότι έχουν γίνει σίγουρα κάποιες οι οποίες φυσικά όπως φαίνεται από τα γεγονότα απεμπολούν κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας σε σχέση με τα ισχύοντα των συνθηκών και του διεθνές δικαίου.

Οι κουμπαριές και τα κωλυτιλίκια των 2 τελευταίων Πρωθυπουργών δηλ. του πρώην και του νυν δεν προοιωνίζουν κάτι καλό γιατί δεν μπορεί να λες δεν διεκδικούμε τίποτα ούτε παραχωρούμε τίποτα και μετά να συζητάς κεκλισμένων των θυρών και χωρίς πρακτικά για τα ΤΙΠΟΤΑ!!!

Θα μου πείτε μια ζωή τα ίδια γίνονταν οι ηγέτες μας συζητούσαν ερήμην του λαού, αλλά ο λαός πλήρωνε και πληρώνει τα εξοπλιστικά προγράμματα (με τις ανάλογες μίζες για τους ευρισκόμενους στην κατάλληλη θέση) και θυσιάζει τα παιδιά του εν καιρώ ειρήνης όπως τους αεροπόρους μας στο βωμό αυτής της λυκοφιλίας και του ακήρυχτου πολέμου!!!

Να τους χαιρόμαστε!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!