tromaktiko: "Καρτ Επάθλων" στις Αφίδνες

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

"Καρτ Επάθλων" στις Αφίδνες



Επιβλητική εμφάνιση του Χαλκιόπουλου στις Αφίδνες. Στην πίστα Kartodromo των Αφιδνών διεξήχθη , την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, το καρτ επάθλων με μεγάλο αριθμό συμμετοχών.
Το θέαμα σε κάθε κατηγορία ήταν μοναδικό και οι αρκετοί θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες της πίστας έμειναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αλλά και τις ομηρικές μάχες που απόλαυσαν.
Συνολικά υπήρξαν 9 κατηγορίες, όπου οι οδηγοί πραγματοποίησαν ελεύθερες, χρονομετρημένες δοκιμές αλλά και δύο αγώνες. Στην DD2, έλαβαν μέρος 10 οδηγοί, μεταξύ αυτών και ο Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος της αγωνιστικής ομάδας Eagle Racing. Ο οδηγός από τη Ρόδο, έχοντας την υποστήριξη της εταιρείας πετρελαιοειδών Silk Oil, σημείωσε τον 4ο χρόνο στα χρονομετρημένα, θέση από την οποία ξεκίνησε στον ημιτελικό όπου τελικά τερμάτισε 6ος. Ωστόσο, έδειξε ότι μπορεί για κάτι καλύτερο, αφού τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τον κινητήρα, τον οποίο και άλλαξαν οι μηχανικοί του, αποδείχτηκε καθοριστικής σημασίας. Έτσι, στον μεγάλο τελικό, αν και ξεκίνησε από την 6η θέση δε δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον αγώνα αφήνοντας τον δεύτερο 25,2 δευτερόλεπτα πίσω του.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, ο Σαγανάς κέρδισε την Easykart 100 και την Min Max, ο Πλάντζας την Easykart 125, ο Κοκκινίδης την Junior Max, ο Καλούμενος την Micro Max, ο Λειβισιάνος τη Mini Cup, ο Ξυνός την Roc cup και ο Βασιλέρης την Senior Max.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος (κατηγορία DD2)
«Είχαμε πολλά προβλήματα στον πρώτο αγώνα και το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Αλλάξαμε τον κινητήρα και καταφέραμε να κερδίσουμε τον μεγάλο τελικό της κατηγορίας μας».

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!