tromaktiko: Η ΜΑΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΠΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!!!

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΠΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!!!



Οι επιτηρητές του ΔΝΤ (κυβέρνηση GAP) στην Ελλάδα, μπορούμε να πούμε ότι αιφνιδιάστηκαν από την αντίσταση και την μαχητικότητα που επιδεικνύουν οι ιδιοκτήτες φορτηγών Δ.Χ. στον δίκαιο αγώνα τους για επιβίωση και αξιοπρεπή ζωή.

Ο αγώνας αυτός, καθαρός και αυθόρμητος δεν μπόρεσε να "καπελωθεί" από κανένα αρχισυνδικαλιστή. Ξεκίνησε, οργανώθηκε και δυνάμωσε από την βάση του κλάδου των φορτηγατζήδων, μια βάση η οποία οδήγησε τους ηγέτες της, σε μια ανοιχτή σύγκρουση με τους δοσίλογους της Τρόικας.
Ο αγώνας αυτός έφερε στο προσκήνιο το αληθινό πρόσωπο της σοσια-ληστικής μας κυβέρνησης, ένα πρόσωπο καθαρά αυταρχικό και αντιδημοκρατικό. Επιστρατεύσεις, άγριες επιθέσεις των ΜΑΤ ενάντια στους απεργούς και ένας απίστευτος ρουφιανο-μηχανισμός σκληρής προπαγάνδας από τα ΜΜΕ, ήταν μόνο μερικά από τα "βαριά χαρτιά" του σοσιαλεπώνυμου κινήματος.

O αγώνας αυτός που διεξάγεται με μόνο λάβαρο τις ελληνικές σημαίες και την αξιοπρέπεια των φορτηγατζήδων, είναι η σπορά που θα πέσει σε ένα γόνιμο έδαφος, έτοιμο να δώσει καρπούς αντίστασης, αγωνιστικότητας και τελικά της νίκης που θα επιτρέψει στους Έλληνες να ζήσουν και πάλι σε μια ελεύθερη χώρα, χωρίς ξένη επικυριαρχία, δοσιλόγους και "ηγέτες" μιας χρήσεως!!!

Γιατί μην γελιέστε, ζούμε υπό κατοχή. Μια κατοχή, όχι στρατιωτική, αλλά οικονομική και κοινωνική. Κάτι το οποίο απαιτεί ακόμα μεγαλύτερες θυσίες από τον ελληνικό λαό. Όπως άλλωστε δήλωσε πριν λίγο καιρό και ο Μίκης Θεοδωράκης «Είμαστε υπό κατοχή από τον στρατό με τα λευκά κολάρα του Δ.Ν.Τ.»...

Η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών, είναι η πρώτη πραγματική αντίσταση ενάντια στην κατοχή της Τρόικας και η αρχή της εξέγερσης της μεσαίας τάξης στην Ελλάδα. Πατριωτικό καθήκον πλέον κάθε Έλληνα είναι η αποτίναξη της ξένης οικονομικής κατοχής και η διαφύλαξη του Συντάγματος όπως ορίζει η ακροτελεύτια διάταξή του (αρ. 120Σ)!!! Ένα Σύνταγμα που έχει καταντήσει κουρελόχαρτο στα χέρια του GAP και της παρέας του!

Γι΄ αυτό όλοι μας, όσοι ακόμα πιστεύουμε ότι ως λαός, ως Έλληνες, μπορούμε να τα καταφέρουμε, είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε παρόντες στο αυριανό προσκλητήριο των περήφανων οδηγών φορτηγών στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Ομονοίας...για να φωνάξουμε και να αγωνιστούμε μαζί τους για όλα αυτά που μας έχουν στερήσει...

Την ξιοπρέπεια μας...
Την ελευθερία μας
Τις ζωές μας...
"Αδιάλλακτος"

http://politikarioi.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!