tromaktiko: Αδιαφανείς προσλήψεις στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Αδιαφανείς προσλήψεις στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας



Νέο κρούσμα αδιαφανών προσλήψεων από την κυβέρνηση, παρά τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες, αυτή τη φορά στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Συγκεκριμένα, με απόφαση των κκ. Σαχινίδη και Ρέππα που δημοσιεύεται στο φύλλο εφημερίδας της Κυβέρνησης, καθορίζονται οι αμοιβές δύο (2) τεχνικών συμβούλων οι οποίοι προσελήφθησαν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, για την παροχή υπηρεσιών σε θέματα του Τμήματος Προστασίας Περιβάλλοντος.
Τα ονόματα των δύο τεχνικών συμβούλων που προσλαμβάνονται είναι στη διάθεση του Diorismos.gr. Από την απόφαση προκαλείται δαπάνη ύψους 21.600 ευρώ για το οικονομικό έτος 2010 και 43.200 για το έτος 2011 η οποία καλύπεται από τις πιστώσεις του προυπολογισμού της ΥΠΑ.

Με βάση τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για διαφάνεια στις προσλήψεις οι δύο υπουργοί θα πρέπει να απαντήσουν στους πολίτες με ποιο τρόπο, ποιες διαδικασίες και με βάση ποια ανακοίνωση - προκήρυξη προσελήφθησαν τα συγκεκριμένα άτομα ως τεχνικοί σύμβουλοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας; Επίσης θα πρέπει να εξηγήσουν για ποιο λόγο, εφόσον η ΥΠΑ είναι δημόσια υπηρεσία, έγινε παράκαμψη του ΑΣΕΠ και οι προσλήψεις δεν έγιναν μέσω των διαδικασιών του ΑΣΕΠ, αντίθετα με τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης;
http://www.diorismos.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!