tromaktiko: Σε ανοδική πορεία η Γιουβέντους

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Σε ανοδική πορεία η Γιουβέντους



Μετά το εκτός έδρας 4-0 επί της Ουντινέζε, ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουίτζι Ντελ Νέρι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του βρίσκεται σε ανοδική πορεία ενόψει της αποψινής συνάντησης με τη δίχως νίκη, έπειτα από τρεις αγωνιστικές στο Καμπιονάτο, Παλέρμο.


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΠΑΛΕΡΜΟ
ΟΛΙΜΠΙΚΟ ΝΤΙ ΤΟΡΙΝΟ (28.000) * 1.562 ΧΛΜ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Με δύο ασίστ του Κράσιτς, με δύο φανταστικά τέρματα των Κουαλιαρέλα (δεν πανηγύρισε, από σεβασμό στην πρώην ομάδα του) και Μαρκίζιο, με τον Μπονούτσι να ανοίγει τον χορό των γκολ και τον Ιακουίντα να τον κλείνει, η Γιουβέντους έφτασε με περίπατο στο 4-0 στο Ούντινε κλείνοντας τις πληγές από τα δύο σερί 3-3 με Σαμπντόρια και Λεχ Πόζναν. «Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο», δήλωσε ο Ντελ Νέρι, που είδε επιτέλους την άμυνα των «μπιανκονέρι» να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Τραυματίες ο γκολκίπερ Μπουφόν και οι αμυντικοί Τραορέ, Μαρτίνεζ και Ντε Τσέλιε.

Πιθανή 11άδα (4-4-2): Στοράρι – Μότα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Γκρίγκερα – Κράσιτς, Φελίπε Μέλο, Μαρκίζιο, Πέπε – Ντελ Πιέρο, Κουαλιαρέλα

ΠΑΛΕΡΜΟ: Νέα ήττα για τους Σικελούς, αυτή τη φορά στο «Ρέντσο Μπαρμπέρα» από την Ιντερ (1-2). Ανάμικτα τα συναισθήματα για τους «ροζανέρι», που ναι μεν είχαν δοκάρι στο 90’ με τον Παστόρε, όμως νωρίτερα είχαν γλιτώσει από πολύ περισσότερα τέρματα. «Δεν μας δόθηκαν 4 πέναλτι, δύο που ήταν και άλλα δύο που θα μπορούσαν να δοθούν», υποστήριξε ο πάντα εκκεντρικός πρόεδρος Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, ενώ ο Ντέλιο Ρόσι περιορίστηκε να πει πως η ομάδα του έκανε καλό παιχνίδι. Εκτός ο στόπερ Γκοϊάν. Ισως πάρει χρόνο συμμετοχής ο φορ Μίκολι, που επιστρέφει στην αποστολή.

Πιθανή 11άδα (4-3-2-1): Σιρίγκου – Κασάνι, Μουνιόθ, Μπόβο, Μπαλτζαρέτι – Νοτσερίνο, Λιβεράνι, Μιλιάτσιο – Παστόρε, Ιλισιτς – Ερνάντες

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τρία σερί over προέρχονται και οι δύο στα ισάριθμα τελευταία επίσημα παιχνίδια τους. Προτιμότερη επιλογή το over από τον άσο, αφού από τη μια δεν ξέρουμε ποια Γιουβέντους θα παρουσιαστεί στο γήπεδο, ενώ από την άλλη η Παλέρμο μετρά δύο σερί «διπλά» στο Τορίνο.



http://www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!