tromaktiko: Απάντηση στο¨Aπο πού πήρε την μορφή του, το "άγαλμα της Ελευθερίας"???

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση στο¨Aπο πού πήρε την μορφή του, το "άγαλμα της Ελευθερίας"???




Να ξέρουν οι αγαπητοί σας αναγνώστες, ότι το άγαλμα της ελευθερίας (κατά την γνώμη μου) δεν έχει σχέση με κανένα από όσα μας λέει ο κατά τα άλλα πλήρως σεβαστός και πολυμαθής φίλος.
Το άγαλμα της ελευθερίας παρουσιάζει τον Εωσφόρο δηλαδή τον Σατανά ή Διάβολο στην πιο απλή μορφή του: Δηλαδή ένα ερμαφρόδιτο ανθρωπόμορφο πλάσμα (για δείτε προσεχτικά είναι άνδρας ή γυναίκα το άγαλμα της ελευθερίας?) να φέρει και να δίδει το φως, το οποίο είναι και το νόημα για αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους πεφωτισμένους.

Το άγαλμα αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έβλεπε κανείς φθάνοντας στο λιμάνι της Νέας Υόρκης και απλά υποδεικνύει το ποιος είναι ο πραγματικός Θεός πίσω από τον νέο αλλά και τον παλαιό κόσμο.

Και αν νομίσει κανείς ότι είναι σοφότερο να πιστεύει ότι το άγαλμα αυτό είναι ο Απόλλων ή η Εκάτη η ακόμα και από άλλους πολιτισμούς (όπως ο πανάρχαιος Ινδικός Σουρία ή ο Ρα της Αιγύπτου ) παρά το να πιστεύει κανείς ότι είναι ο Εωσφόρος, τότε πολύ απλά υποκρίνεται ασυστόλως.

Και αν νομίσει κανείς ότι τέτοιου είδουςπράγματα είναι αδιανόητο να προβάλλονται από κάποιο κράτος, τότε απλά ας κοιτάξουν και ας ψάξουν να δουν ποιοι είναι πίσω από το άγαλμα της ελευθερίας και ποια η ιστορία τους. Και αν βαριούνται απλά κάντε μία γρήγορη αναζήτηση για "Statue of Liberty cornerstone plaque" (το οποίο σημαίνει "άγαλμα της ελευθερίας επιγραφή ακρογωνιαίου λίθου").

Έλληνες, μην παρανοείτε αλλά κατανοείτε!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!