tromaktiko: Από τα καλλιστεία στον...πόλεμο!

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Από τα καλλιστεία στον...πόλεμο!



Όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα από την εργασία μας που και που. Για την βασίλισσα της ομορφιάς στη Βρετανία όμως, το ...


διάλειμμα τέλειωσε καθώς θα ξαναγυρίσει, όχι στις πασαρέλες αλλά στο...πεδίο της μάχης, αφού υπηρετεί στον αγγλικό στρατό!
Η Katrina Hodge, πρώην Miss Αγγλία, με το παρατσούκλι ''Barbie Κομάντο'', θα γυρίσει πίσω στην εργασία της σαν αξιωματικός του βρετανικού στρατού και θα παραδώσει το ''στέμμα'' της στην καινούρια νικήτρια του διαγωνισμού, Jessica Linkey.
Η Katrina, εκτός από την ομορφιά της, έχει βραβευτεί και για το θάρρος της καθώς κέρδισε το παράσημο ανδρείας, το 2005 ενώ υπηρετούσε στο Ιράκ.
Η στρατιώτης-καλλονή, δήλωσε ότι πέρασε υπέροχα το χρόνο της άδειάς της, όμως είχε σκοπό να επιστρέψει στα πεδία των μαχών.
Επίσης πρόσθεσε ότι η επιστροφή την αγχώνει λίγο καθώς για ένα χρόνο ζούσε μια τελείως διαφορετική ζωή αλλά ανυπομονεί να επιστρέψει καθώς της έλειψε η δουλειά της.
Ακόμα τονίζει ότι η εμπειρία της σαν βασίλισσα της ομορφιάς δεν την άλλαξε καθόλου και παραμένει προσγειωμένη. ''Είμαι το τυπικό κορίτσι του στρατού, αυτή είναι η δουλειά μου και η καριέρα μου'' είπε.





Πηγή: contra.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!