tromaktiko: «Κανόνισε» transexual ο Σαλσίδο!

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

«Κανόνισε» transexual ο Σαλσίδο!



Στην αποκάλυψη ότι ο άσος της Φούλαμ, Κάρλος Σαλδίδο, πέρασε μαζί της μία... αξέχαστη βραδιά προέβη το transexual μοντέλο, Γιαμίλ Ερέρα.


Ο Μεξικάνος, δεν ήξερε το μυστικό ότι η 24χρονης. Τουλάχιστον μέχρι να μπουν στο ψητό ο Σαλσίδο δεν ήξερε τίποτα, όπως τόνισε σε αγγλικά μέσα ενημέρωσης η Ερέρα, η οποία είπε μετά την πράξη για το παρελθόν της. «Του είπα ότι δεν είμαι κορίτσι σε συζήτηση που είχαμε. Ηταν πολύ σοκαρισμένος. Εμεινε έκπληκτος και με ρωτούσε 'γιατί δεν μου το είπες'; Είμαι σίγουρη ότι θα είναι σκληρό για τη γυναίκα του. Δεν ήταν πρόθεσή μου να βλάψω κανέναν καιέχω μετανιώσει» ήταν τα λόγια της/του.

Σημειώνεται ότι ο Σαλσίδο εκτός από γυναίκα έχει και δύο παιδιά, ενώ το σκηνικό με την Ερέρα παίχτηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια πάρτι που είχαν οργανώσει ποδοσφαιριστές της Εθνικής Μεξικού μετά τη φιλική νίκη σε βάρος της Κολομβίας. Η Γιαμίλ σε ερώτηση του μεξικάνικου τηλεοπτικού σταθμού, Notas, για το αν υπήρξε σεξουαλική επαφή απάντησε: «ναι», ενώ αποκάλυψε μέσω chat στον Σαλσίδο ότι δεν είναι κοπέλα.

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!