tromaktiko: Δύο απλές ερωτήσεις ... ζητούν δύο καθαρές απαντήσεις!!!

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Δύο απλές ερωτήσεις ... ζητούν δύο καθαρές απαντήσεις!!!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Μετά τον Γιώργο Λιάνη και την ομιλία του στο δελτίο του ΑLTER όπου κατήγγειλε στην ουσία την ασκούμενη πολιτική του κόμματος του αφήνοντας και υπονοούμενα για κλειστή ομάδα εξουσίας γύρω από το Πρωθυπουργός άλλο ένα στέλεχος του κινήματος ο Αλέξης Μητρόπουλος με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό λέει με αρκετές λεπτομέρειες το απλό κύριοι …
 το κόμμα μας μεταλλάχτηκε σε κόμμα καταδυνάστευσης του Ελληνικού λαού, κόμμα των ολίγων και των τραπεζών.
Όλα αυτά ακούγονται ενθαρρυντικά εκ πρώτης όψεως γιατί δείχνει ότι το μαντρί αρχίζει να έχει διαρροές. Βέβαια τώρα πλέον είμαστε πολύ καχύποπτοι και επιφυλακτικοί γιατί οι μηχανισμοί της αυτοσυντήρησης τους πολλά μπορούν να σκαρφιστούν για να μας παραπλανήσουν πιστεύω όμως ότι τις προσεχείς μέρες θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις οπότε σίγουρα θα μπορέσουμε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Προς το παρόν το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στην συνέντευξη του Πρωθυπουργού στην διεθνή έκθεση της Θεσσαλονίκης. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχει πολλά να μας πει πέρα από τα τετριμμένα δηλ. αναγγελία για 20η φορά κάποιων έργων υποδομής για την πόλη, επίσης θα μας τονίσει ότι τα μέτρα και οι θυσίες μας αποδίδουν αλλά χρειάζεται και άλλη προσπάθεια και σίγουρα η λέξη ανάπτυξη θα ακουστεί πολλές φορές στην ομιλία του!!!
Θα ήθελα να προτείνω στους δημοσιογράφους που θα παρευρίσκονται στην συνέντευξη να του κάνουν δύο ερωτήσεις εκ μέρους όλων μας.
Αν η προεκλογική του φράση “λεφτά υπάρχουν” ήταν εσκεμμένο ψέμα ή αποτέλεσμα παραπλάνησης του ιδίου και
Αν άλλαξε η γνώμη του για το Δ.Ν.Τ και πως σκέφτεται να αντιπαρέρθει σε όλα τα αρνητικά που του καταλόγιζε το περσινό Ιούνιο!!!
Οι παρακάτω σύνδεσμοι αφορούν τα παραπάνω ερωτήματα και τα λεγόμενα του.
Καλό θα είναι να τα θυμηθούμε όλοι!!!
http://www.youtube.com/watch?v=9tJgP8bjVTo&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=19LB5MCJ9vY&feature=player_embedded
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!