tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ : ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ NOVΑ

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ NOVΑ



Αγαπητε Φιλε/η,
ειχα κανει κα εγω πριν απο μερικους μηνες την ιδια διαπιστωση για τη τρομερη διαφορα τιμων μεταξυ Κυπρου και Ελλαδας.
Τους ειχα παρει και τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ειναι πολιτικη της εταιρειας......
Επειδη οπως ολοι γνωριζουμε το κρατος δεν δινει λυση σε θεματα αμεσα και πιο σοβαρα για τους πολιτες δεν θα κατσει να ασχοληθει για την δορυφορικη τηλεοραση ,πολυ περισσοτερο αφου εισπρατει και ΦΠΑ. αναλογο του αντιτιμου.
Υπαρχει γκρουπ στο facebook εδω και μερικους μηνες στο οποιο πρεπει να μαζευτουν οσο το δυνατο περισοτεροι ωστε να ζητησουμε μια λογικη μειωση τιμων συντονισμενα.
Για μερικους ισως το κοστος δεν εχει σημασια αλλα αυτο ομως δεν πρεπει να τους αφηνει αδιαφορυς αλλα να διεκδικησουμε ολοι μαζι τιμες αναλογες των παροχων .Δεν μπορει το ιδιο προγραμμα να εχει διπλη τιμη εδω απο οτι στη Κυπρο σαν καταναλωτης δεν μπορω να το ανεχτω αλλο!!!! Επισης η εταιρεια θα πρεπει να δειχνει και λιγο κοινωνικο προσωπο ειδικα σε τετοιες εποχες δυσκολες και πολυ περισσοτερο αφου η ποιοτητα του προγραμματος (ειδικα των αθλητικων) εχει παει και σε αλλους παροχους.
Προσωπικα ειμαι συνδρομητης εδω και μια 10ετια απο την εποχη του "Φιλμνετ" αλλα το σκεφτομαι σοβαρα μεχρι το τελους του χρονου να το σταματησω , ειναι στο χερι ολων μας να το διεκδικησουμε συλλογικα που τελικα ισως και για την εταιρεια να την συμφερει να εχει μειωμενες τιμες και πολλους συνδρομητες η λιγοτερους με αυξημενες τιμες. Αυτος βεβαια ο υπολογισμος ειναι για την διευθυνση και το λογιστηριο της εταιρειας και οχι για εμας.
Πρεπει να καταλαβουν οτι η δορυφορικη δεν ειναι ειδος αναγκαιο και μπορουμε να ζησουμε και χωρις αυτη.....ειδικα τις δυσκολες εποχες
Καλο χειμωνα ( αν και φαινεται οτι θα ειναι δυσκολος.....) και σας ευχαριστω για την φιλοξενια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!