tromaktiko: Ανεπαρκείς ...Δήμαρχοι !

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ανεπαρκείς ...Δήμαρχοι !



Με απορία βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες συνεργεία των Δήμων να έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα αποκατάστασης βλαβών, καθαριότητας δρόμων, κοινόχρηστων χώρων και πλατειών.
Άραγε οι κύριοι Δήμαρχοι και οι αντιδήμαρχοί τους δεν κατανοούν ότι απλά "καρφώνουν" την ανεπάρκειά τους με τις κινήσεις αυτές ; Δεν νιώθουν αυτό που εμείς αισθανόμαστε ; ότι δηλαδή για 4 χρόνια δεν ασχολήθηκαν με θέματα που έπρεπε καθημερινά να ασχολούνται και τα θυμήθηκαν τώρα ;

Τι θέλουν σήμερα να μας δείξουν ; Και καλά, άντε να κατανοήσουμε ότι κάθε αποχωρών δήμαρχος ξοδεύει ό,τι χρήματα έμειναν στο ταμείο του Δήμου σε έργα οδοποιίας και ασφαλτοστρώσεις. Πόσο κόστιζε όμως η καθαριότητα των παρτεριών, των δρόμων κλπ ;

Ίσως όλοι αυτοί οι κύριοι θεωρούν ότι τους ψηφίζουν μη σκεπτόμενοι πολίτες και με τις ενέργειές τους αυτές πιστεύουν ότι θα μας δελεάσουν να τους ξαναψηφίσουμε.

Μέγα λάθος ! Καρφώνονται μόνον ! Την επί 4 χρόνια αδιαφορία τους, την ανεπάρκειά τους στο να επιβλέψουν αποτελεσματικά τις υπηρεσίες καθαριότητας, περιβάλλοντος κλπ δείχνουν μόνο !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!