tromaktiko: Μεταναστευτικό

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Μεταναστευτικό



Επειδή κάποιοι συνεχίζουν να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα θα ήθελα να τους διηγηθώ ένα περιστατικό που συνέβη σήμερα στην μητέρα μου. Την ώρα που κατέβαινε να πάει να ψωνίσει ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ένας Μαύρος μετανάστης ξαφνικά κατέβασε το φερμουάρ και άρχισε να κατουράει ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Δεν θα σας πω για το σοκ που υπέστη η γυναίκα που γύρισε με 20 πίεση τρέμοντας. Για τους "ευαίσθητους" θα πω ότι ο εξαίρετος αυτός πολυπολιτισμικός "συμπολίτης" μας ήταν ΝΗΦΑΛΙΟΣ και όχι μεθυσμένος (κάτι που ίσως να δικαιολογούσε την πράξη του), Και μην νομίσει κανείς ότι αυτό είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό μια και τα αυτοκινητά μας είναι συνεχώς κατουρημένα και η είσοδος της πολυκατοικίας μας πολλές φορές χεσμένη. Όμως μέρα μεσημέρι ένα τέτοιο φαινόμενο και με τέτοιο θράσος είναι ακόμα και για εδώ πρωτόγνωρο. Και θα ήθελα να ρωτήσω τους "ευαίσθητους" γιατί ένας άνθρωπος που έρχεται υποτίθεται για μια καλύτερη ζω! ή και πιο πολιτισμένη απο τη χώρα που δεν προσπαθεί να προσαρμοστεί στον πολιτισμένο τρόπο ζωής (που στο κάτω κάτω ο ίδιος επέλεξε να ζήσει) και προσπαθεί να μας επιβάλει την καφρίλα του. Πάλι εμείς φταίμε που δεν καθόμαστε και να μας πηδήξει; Για τα δικά μας δικαιώματα στην ποιότητα ζωής δεν το συζητάμε. Εμείς είμαστε τα σωβινιστικα ρατσιστικά γουρούνια που είμαστε άξια της μοίρας μας και παθαίνουμε ότι μας αξίζε. Αν και η πραγματικότητα είναι ότι΄το μόνο έγκλημά μας είναι ότι είμαστε φτωχοί και δεν μπορούμε να πάμε να ζήσουμε στο Χαλάνδρι τήν Πεντέλη τα Μελισια την Γλυφάδα! ώστε να το παίζουμε και εμείς ανθρωπιστές και "ευαίσθητοι"


ΥΓ. γιατί κύριοι "ευαίσθητοι" οι καημένοι οι μετανάστες απειλούν τους μόνιμους κατοίκους να εγκαταλείψουν την περιοχή γιατί θα γίνει "δική τους" όπως λένε;

Aναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!