tromaktiko: Ο Απαρατήρητος!

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ο Απαρατήρητος!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
 Ο κ. Αντιπρόεδρος μετά από την βαρύγδουπη δήλωση του ότι τα κλεμμένα τα φάγαμε μαζί, ξαναμίλησε και μας είπε...
ότι το κεφάλαιο στην Ελλάδα έχει την διπλάσια κερδοφορία από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη μάλιστα συνέχισε επισημαίνοντας ότι οι κεφαλαιούχοι βρίσκουν τρόπους ώστε να αποφεύγουν την φορολόγηση!!!

Αν υπήρχε λίγη τσίπα ο συγκεκριμένος κύριος θα έπρεπε εδώ και καιρό ακούσια να έχει αποσυρθεί από την πολιτική γιατί η κάθε του δήλωση είναι πλέον παραδοχή της ανικανότητας, της φαυλότητας και της πολιτικής αναλγησίας που επέδειξαν και επιδεικνύουν εδώ και χρόνια αυτός και η παρέα του!

Ας μας εξηγήσει κάποια στιγμή πως και γιατί αποδέχτηκε την θέση του αντιπροέδρου του κ. Παπανδρέου τον οποίο στο κοντινό παρελθόν θεωρούσε “πολύ λίγο”. Ας μας πει αν για όλες αυτές τις “εκ των υστέρων” αρνητικές διαπιστώσεις του αισθάνεται κάποια ευθύνη; Μήπως δεν ήταν κορυφαίο στέλεχος με πολλές μάλιστα υπουργικές θητείες στις περιόδους που συντελέστηκαν όλα αυτά; Ίσως όμως ο συγκεκριμένος κύριος στην ΝουΔουΤοκυβέρνηση που συμμετέχει να έχει αναλάβει ειδική αποστολή ανάλογη με αυτή του γνωστού σε όλους μας Γιόζεφ Γκαίμπελς δηλ. να κατηγορεί και να λοιδορεί τους πάντες και τα πάντα (ενίοτε βάζοντας και ολίγη αυτοκριτική) με στόχο την ενοχοποίηση όλων μας αλλά και το κατακερματισμό της Ελληνικής κοινωνίας σε αλληλοσυγκρουόμενες ομάδες. (θυμηθείτε τα περί δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων.)

κ. Αντιπρόεδρε κάποιοι σας περνούν για γραφικό και ίσως αυτό σας βολεύει γιατί καλύπτει τον απαίσιο ρόλο που έχετε αναλάβει να φέρεται εις πέρας, όμως τον τελευταιο καιρό έχετε ξεπεράσει τα όρια!... σκεφτείτε την πιθανότητα ότι ίσως κάποτε να θεωρείτε καλύτερη την τύχη των δικτατόρων που δικάστηκαν και σάπισαν σε μία φυλακή μόνοι τους παρά το να κυκλοφορείτε ελεύθερος και να αντιμετωπίζεται σε κάθε σας εμφάνιση το χλευασμό, την απαξίωση και την περιφρόνηση όλων μας! …

Υποσημείωση:

Αν έχετε κατά νου ότι επειδή έχετε 50 σπίτια θα αλλάζετε συχνά γειτονιά αυτό δεν σας σώζει γιατί εσείς ειδικά!!!!...δεν θα μπορείτε ποτέ να περάσετε …. Απαρατήρητος!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!