tromaktiko: Νέοι μέθοδοι ... εξουσίας. (Η χαρά της ζωής γίνεται αγωνία επιβίωσης)

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Νέοι μέθοδοι ... εξουσίας. (Η χαρά της ζωής γίνεται αγωνία επιβίωσης)



Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση ….
Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο Άνεργοι, χαμηλόμισθοι, ΑΜΕΑ και πολύτεκνοι μπορούν από σήμερα να υποβάλουν αιτήσεις για υπαγωγή στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας που είναι 10 - 20 % φθηνότερο από το ισχύον οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ.
Εξάλλου, εντός των ημερών αναμένεται να λήξει η εκκρεμότητα που αφορά την αναδιάρθρωση των τιμολογίων της ΔΕΗ, με την υποβολή της σχετικής εισήγησης από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ).
Ο σχολιασμός ….
Τελικά οι κυβερνώντες είναι απίστευτοι! … στα πλαίσια της όψιμης κοινωνικής ευαισθησίας που τώρα τελευταία επιδεικνύουν … αποφάσισαν να εφαρμόσουν ένα κοινωνικό μέτρο στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η που σίγουρα θα αφορά ένα μικρό τμήμα της κοινωνίας μας. Φυσικά είμαστε υπέρ του μέτρου αλλά ο τρόπος και ο χρόνος που γίνεται δείχνει πόσο μεθοδευμένα και ύπουλα κινούνται οι άνθρωποι που μας πούλησαν και υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας στο Δ.Ν.Τ. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι πάνε να χρυσώσουν το χάπι σε όλους μας για τις μεγάλες αυξήσεις που θα επιβάλλουν στα τιμολόγια (ακούγεται ότι θα το κάνουν και στην ΕΥΔΑΠ.) στο άμεσο μέλλον. Θα δείτε ότι το κοινωνικό τιμολόγιο θα μείνει τελικά στις σημερινές τιμές και όλοι οι άλλοι θα πληρώσουμε τα κερατιάτικα της κακοδιαχείρισης (με το υπεράριθμο προσωπικό) και της σπατάλης (τους υπέρογκους μισθούς στα ανώτερα στελέχη της Δ.Ε.Η και της Ε.Ρ.Τ.) Τελικά το παίζουν καλά το παιχνίδι τους καθοδηγούμενοι από άρρωστα μυαλά που σκέφτονται και εφαρμόζουν νέες μεθόδους εξουσίας οι οποίες βασίζονται καθαρά στην ψυχολογική και πνευματική καταρράκωση των ανθρώπων. Ίσως είμαστε οι εκλεκτοί ενός παγκόσμιου πειράματος γιατί όλα δείχνουν ότι θέλουν να μας φτάσουν σε ένα σημείο να σκεφτόμαστε όχι για το πως θα ζούμε! … αλλά να αγωνιούμε για το πως θα επιβιώσουμε!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!