tromaktiko: Τι σημαινει Περαιωσι..

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Τι σημαινει Περαιωσι..



Αδαεις ή λαικιστες?
Ακουω τα σχολια των δημοσιογραφων ..Τις κραυγες μισους κατά του «μετρου» της περαιωσεως που θεωρουν ως ευεγερτικο των «φοροφυγαδων».
Τα ιδια εμετικα αρλουμποειδη που οι καθαροαιμοι ΠΑΣΟΚΟΙ (οι μη κυβερνητικοι) αλλα και οι νέο- σοσιαληστες της αθωας πορνης του εκ Καλαμων πολιτικου με το απαστραπτον χαμογελο διαφημιστου οδοντοκρεμας..σπευδουν να δηλωσουν..

Ολοι διαρρηγνύουν τα ιματια των»αγανακτισμενοι» διοτι το μετρο της περαιωσεως που χρησιμοποιει το ΠΑΣΟΚ (οι κυβερνητικοι-κρυπτοσοσιαληστες) ευνοει τους «φοροφυγαδας» και αδικει τους φοροκλεπτας ..

Όμως αν, δεν θεωρησουμε λιαν επιεικώς ότι υπαρχει αυτη η παντελης αγνοια της πραγματικοτητος του ελλαδικου φοροκλεπτικου συστηματος, που υποδηλουν αυτές οι κραυγες . τοτε κατ αναγκην θα πρεπει να καταληξουμε, ότι δια πολλοστη φορα,ολοι αυτοι οι θεατρινοι του λαικισμου ψευδονται εν γνωσει των..

Διοτι είναι γνωστον τοις πασι από τον λαχειοπωλη εως τον κρεοπωλη ότι ο κάθε ελευθερος επαγγελματιας -επιχειρησι:

1) Υποβαλλει κατ ετος την φορολογικη του δηλωσι οπου σημειωνεται ο κυκλος εργασιων με τα εξοδα, τα καθαρα κερδη με όλα τα απαιτουμενα στοιχεια

2) Καταβαλλει προκαταβολη για κάθε φορολογικο στοιχειο-τιμολογιο που εκδιδεται ( π.χ ο Μηχανικος καταβαλλει 20% , ο εργολαβος 3% κ.ο.κ.) Δηλαδη για νο κανουμε πιο κατανοητο το «υπονοουμενο». Καταβαλλεται ο φορος προκαταβολικα για το εκαστοτε τρεχον ετος πριν υποβληθει η φορολογικη δηλωσις και πριν καν εισπραχθει το ποσο που αντιστοιχει στο εκδοθεν τιμολογιο, από τον «φοροφυγα»ελευθερο επαγγελματια, επιχειρηματια.

3) Εν συνεχεια καλειται απο τον ελεγκτη που ελεγχει την φορολογικη δηλωσι για οιανδηποτε αφορμη και αιτια, διορθωνει την φορολογικη του δηλωσι κατα πώς ο κος Εφορος οριζει και τελικως πληρωνει συνηθως το υπολοιπο του φορου που κάθε φορα αντιστοιχει.Και λεμε κάθε φορα, διοτι οι φορολογικοι συντελεστες αλλα κι ο ελεγχος υποκειται στην διακριτικη εξουσια του ληστρικου κρατους των κοτζαμπασηδων .. και των καλοθρεμμενων οργανων του..

4) Βεβαιως αυτος ο πρωτος ελεγχος για το Ελλαδικο φοροκλεπτικο συστημα δεν είναι ο τελικος.. Εντος τετραετιας συνηθως γινεται ο «τελικος» έλεγχος των φορολογικων δηλωσεων των προηγουμενων ετων συνηθως από την «οικεια» εφορια που αποφασιζει εκεινη πότε θα ελεγξη τελικα τον «φοροφυγα». Τον «Φοροφυγα»που όπως ειπαμε εχει πληρωσει προταβολικα ο,τι το ελλαδικο φοροκλεπτικο συτημα επεβαλλε.

Τι σημανει λοιπο περαιωσι.

Περαιωσι κατά το Ελλαδικο φοροκλεπτικο συστημα και τα οργανα του είναι ο τελικος φορολογικος ελεγχος και ο προκυπτον ( διοτι δεν υπαρχει περιπτωσι να μην προκυψη) επιλεον φορος, που θα επιβαλλει στους «καραγκιοζηδες» υπηκοους το φοροκλεπτικο κρατος..προκειμενου να συντηρηση τον εσωτερικο στρατο κατοχης( βασικοι ψηφοφοροι των πολιτικων μας) που είναι «αμετρητος» .Τουλαχιστιν ηταν π.ΔΝΤ ( Δηλαδη προ ΔΝΤ, να όπως λεμε Προ Χριστου,τωρα Προ ΔΝΤ) γιατι τωρα τους καταμετρησαμε…

Επειδη όμως το φορομπηκτικο ληστρικο κρατος καλως γνωριζει ότι αυτή η διαδικασια της δευτερης –επαναφορολογησεως:

..αφ ενός μεν αργει διοτι τα οργανα δεν «προκαμουν»-να μας ελεγξουν ολους και αμεσως,

..αφ ετερου δε και κυριοτερον ειναι αναξιοπιστη, αφου καλως γνωριζει το ληστρικο κρατος ότι η πλειονοτης των ελεγκτων κατα περιπτωσι θα ελθει σε προσωπικο διακανονισμο-συναλλαγη με αφαιμαξι του «φοροφυγα» εις βαρος του κρατους,

Γι όλα αυτά , αποφασιζει να επιβαλλει την δευτερη φορολογια του τελικου ελεγχου ως ποσοστο επι του ΑΕΠ των επιχειρηματιων-επιχειρησεων ( τζιρου εργασιων) ώστε να το εισπραξη το δευτερο χαρατσι αμεσα και χωρις την απωλεια του «διακανονισμου» των επιμελων οργανων του.

Το ιδιο εκτιμουν και οι «καραγκιοζηδες» υπηκοοι.Οτι δηλαδη αυτή η «λυσι» εφ οσον η καταβολη επιλεον φορου είναι αναποφευκτη και μοιραια, είναι καλλιτερη εφ οσον δεν θα ταλαιπωρηθουν από τους «ραμπο» και θα αποφυγουν τις συνεπειες ενος διακανονισμου-συναλλαγης με τα ευγενη ακουραστα οργανα..των ελεκτικων μηχανισμων..

Συμπερασμα:

Ο νομος της περαιωσεως είναι πραγματικα η αμεση-εδω και τωρα, ( αντι της ετεροχρονισμενης) επιβολη ενός αυθαιρετου φορου –χαρατσι που τον πληρωνουν οι φορολογουμενοι και οι οποιοι συλληβδην αποκαλουνται «φοροφυγαδες» από τους φοροκλεπτας..Δεν υπαρχουν ευνοουμενοι... Ισως περισσοτερο ή λιγοτερο κλεπτομενοι απο το κρατος..Οχι ομως ευεργετουμενοι.

Αντιθετως, Εθνικη υπηρεσια στην Ελλαδα, ήγουν το τελευταιο κομμουνιστικο κρατικιστικο παραμορφωμα, θα προσφερει εκεινη η κυβερνησι που θα καταργηση τον δευτερο «ελεγχο»..Δηλαδη την τελικη κλοπη –τα ρεστα και της τελευταιας ικμαδας κάθε φορολογουμενου, για να συντηρηθη το κρατικιστικο παραμορφωμα, των δημοσιων υπαλληλων, των Μεσων Εξαπατησεως Μαζων, των συνδικαλησταρχων και των πολιτικων της αρλουμπας..

Ιασων
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!