tromaktiko: Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί...

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί...



ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Η μεγάλη μπλόφα» και αποκαλύψεις για τα σενάρια συγκυβέρνησης που κρύβονται πίσω από τον εκβιασμό Παπανδρέου. Μαλλιά κουβάρια γίνονται τα κόμματα εξουσίας αφού, αν υπάρξει ακυβερνησία θα τεθούν εκ των πραγμάτων θέματα συγκυβέρνησης και η απόφαση έχει εξαιρετικά μεγάλο ρίσκο. Στον «κουβά» Σαμαράς, Ντόρα και Καρατζαφέρης. (Σελ. 3)

ΕΠΙΣΗΣ μια μεγάλη αποκάλυψη… Κάτι τρέχει σε όλη τη χώρα… με τις εγγραφές μεταναστών στους εκλογικούς καταλόγους… Τα «Π» αποκαλύπτει ότι παίρνουν ψήφο μετανάστες οι οποίοι δηλώνουν διευθύνσεις μόνιμης κατοικίας, σε άδεια οικόπεδα, σε υπαίθριους χώρους στάθμευσης, σε χαμόσπιτα και ερειπωμένα κτίσματα… Με ντοκουμέντα και φωτογραφικό υλικό το «Π» αποδεικνύει του λόγου το ασφαλές και θέτει το ερώτημα… Ποιοι παίζουν με το θέμα αυτό ; Ποιοι έχουν συμφέρον από παράνομες εγγραφές στους τηλεφωνικούς καταλόγους… Κάποιοι, το προσπάθησαν εκμεταλλευόμενοι τις «τρύπες» του Καλλικράτη και έγραψαν στους εκλογικούς καταλόγους εκατοντάδες μετανάστες που δεν μπορεί να βρει κανείς στις αναγραφόμενες διευθύνσεις!! (Σελ. 10-12)
ΠΑΣΟΚ: Ένα οδοιπορικό στην αλλοπρόσαλλη στρατηγική και τακτική του κυβερνητικού επιτελείου με κατάληξη στη μεγάλη «κολοτούμπα» του εκβιαστικού διλήμματος των εκλογών. Ποιοι μετέχουν στο κλειστό κύκλωμα των αποφάσεων και οι ευθύνες της επόμενης μέρας. (Σελ. 4-5)
Ν.Δ.: Ο Σαμαράς προσπαθεί όπως όπως να ανεβάσει τους αντιπολιτευτικούς τόνους και να σηκώσει το... λάβαρο της αντιμνημονιακής ψήφου, ωστόσο τρέμει το φυλλοκάρδι του για το ενδεχόμενο να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές... (Σελ. 13)
ΣΤΗ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ο πρωθυπουργός, όσο και αν προσπάθησε, δεν κατάφερε να κρύψει την αλήθεια για το μαύρο χάλι της ελληνικής οικονομίας... Διαβάστε αναλυτικά τις 13 δυσάρεστες αλήθειες που του ξέφυγαν, όσο κοκκίνιζε το αυτί του!! (Σελ. 14-15)
ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ αλλάζει την καθημερινότητα των Ελλήνων και η επιστημονική ομάδα και οι συντάκτες του «Π», με την ευθύνη της Καλλιόπης Λιώρα, Συμβούλου σε θέματα ασφάλισης, πρόνοιας, σύνταξης, απαντούν στα ερωτήματά σας. Διαβάστε και άρθρο του δικηγόρου - εργατολόγου Δημήτρη Περπατάρη (Σελ. 44-45)
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι Art», με εξώφυλλο τον Βασίλη Μαυρογεωργίου, ο οποίος, με την ευκαιρία της καινούργιας του παράστασης στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, δηλώνει: «Με εξοργίζει που δεν υπάρχει καθόλου η έννοια της πολιτικής ευθύνης… Στα καλά οι πολιτικοί είναι πρώτοι και στα κακά «την κάνουν».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!