tromaktiko: Οι ταινίες της εβδομάδας από 28 Οκτωβρίου

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Οι ταινίες της εβδομάδας από 28 Οκτωβρίου



Οι Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Τζέσε Άιζενμπεργκ πρωταγωνιστούν στην ταινία του Ντέιβιντ ΦίντσερΟι ταινίες δύο σπουδαίων Αμερικανών σκηνοθετών έρχονται αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες. Ο -πάντα αγαπημένος στο....


 ελληνικό κοινό- Γούντι Άλεν ασχολείται με έναν... ψηλό μελαχρινό και ο Ντέιβιντ Φίντσερ δημιουργεί μια ταινία για το Facebook που μπορεί να φτάσει και μέχρι τα Όσκαρ.

The social network

«Πώς μπορείς να κάνεις ένα εκατομμύριο φίλους χωρίς μερικούς εχθρούς;» αναρωτιέται ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Φίντσερ σε αυτή την ταινία με θέμα της την άνοδο του ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Το φιλμ συζητιέται ήδη για τα Όσκαρ. Με τους Τζέσε Άιζενμπεργκ, Άντριου Γκάρφιλντ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Ρασίντα Τζόουνς.

Θα γνωρίσεις έναν ψηλό μελαχρινό άνδρα

Ο Γούντι Άλεν δεν χρειάζεται συστάσεις. Ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό επιστρέφει για το... ετήσιο ραντεβού του με μια ταινία για έναν 70άρη που αφήνει τη σύζυγό του για χάρη ενός call girl. Πρωταγωνιστούν οι Ναόμι Γουότς, Άντονι Χόπκινς, Τζος Μπρόλιν, Φρίντα Πίντο, Αντόνιο Μπαντέρας.

Μια οικογένεια ψώνιο

Οι Joneses είναι μια οικογένεια... τέλεια. Ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν. Τι συμβαίνει, όμως, όταν αρχίσει να φαίνεται σιγά-σιγά ότι όλα αυτά είναι μια βιτρίνα για τον κοινωνικό περίγυρο; Καθώς οι γείτονες προσπαθούν να μοιάσουν όλο και περισσότερο στο τέλειο ζευγάρι (το ενσαρκώνουν οι Ντέιβιντ Ντουκόβνι και Ντέμι Μουρ), κανένας δεν είναι έτοιμος για αυτό που κρύβεται πίσω από την τέλεια εικόνα. Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Ντέρικ Μπόρτε.

Ο τελευταίος μαχητής του ανέμου

Ο Μ.Νάιτ Σιάμαλαν (σκηνοθέτης της Έκτης Αίσθησης) επιστρέφει με μια τρισδιάστατη περιπέτεια με θέμα τις περιπέτειες του διαδόχου μιας μακροχρόνιας Αυτοκρατορίας Avatar που πρέπει να αναχαιτίσει το Έθνος της Φωτιάς από την υποδούλωση των Εθνών του Νερού, της Γης και του Αέρα. Μια περιπέτεια για παιδιά με πρωταγωνιστές τους Νόα Ρίνγκερ, Ντεβ Πατέλ, Νίκολα Πλετζ.

Δεσμοί αίματος

Ο Mirush είναι ένα νεαρό αγόρι που μεγαλώνει στο Κόσοβο με τη μητέρα του και τον μεγαλύτερο αδερφό του. Ο πατέρας τους εγκατέλειψε πριν πολλά χρόνια με προορισμό την Νορβηγία. Μετά από ένα τραγικό γεγονός ο Μιρούς αποφασίζει να αναζητήσει τον πατέρα του. Φτάνοντας στη Νορβηγία καταλήγει να εργάζεται στο εστιατόριο του δεύτερου χωρίς κανείς από τους δύο να γνωρίζει την αλήθεια. Του Μάριους Χολστ με τους Ενρίκο Λο Βέρσο και Ναζίφ Μουαρεμί.

Παράλληλα, έως τις 31 Οκτωβρίου συνεχίζεται το 23ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου.



in.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!