tromaktiko: Αλλοπρόσαλλες καταστάσεις!!!

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Αλλοπρόσαλλες καταστάσεις!!!



Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση ……
Πηγή: www.elzoni.gr
Οργανολαγνεία: Είναι η μόνη λέξη που μπορεί να αποδώσει την εμμονή του κ. Γ. Παπανδρέου να δημιουργεί επιτροπές και επιτροπούλες, όργανα και οργανάκια, να ανακατεύει την τράπουλα και να βάζει τον έναν υπό την επιτροπεία του άλλου.
Το τελευταίο «φρούτο» φύτρωσε χθες. Πρόκειται για ένα νέο άτυπο όργανο που ονομάστηκε… διαθεσμικό. Εκτός από οργανολαγνεία, υπάρχει και… λεξη-λαγνεία. Το συγκεκριμένο όργανο, μάθαμε, θα διασυνδέει την κυβέρνηση με την κοινοβουλευτική ομάδα – το ένα τρίτο της οποίας βρίσκεται στην κυβέρνηση.
Ο σχολιασμός …..
Ο κ. Παπανδρέου καταφέρνει κάθε λίγο και λιγάκι να μας αφήνει άναυδους με τις φαεινές ιδέες τις πρωτοτυπίες και γενικά τις ενέργειες του!!!
Πραγματικά πολλοί αναρωτιόμαστε αν όλα αυτά τα απίθανα τα σκέφτεται μόνος του ή είναι προτάσεις των ξενόφερτων συμβούλων του.
Τι να πρωτοθυμηθούμε!... τα καραμπινάτα προεκλογικά του ψέματα τα οποία απαξίωσαν και τραυμάτισαν ανεπανόρθωτα τον πολιτικό λόγο; Το γεμάτο περίστροφο στο τραπέζι; Τον άνευ ουσίας χιλιομετρικό περίπλου 3 φορές περίπου του γύρου της γης; Την νιρβάνα του και την εκτέλεση των καθηκόντων του μέσα σε μικρά διαλείμματα … των πολυήμερων καλοκαιρινών του διακοπών στα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά; Την παραδοχή του σε επίσημους συνομιλητές ότι ηγείται μιας διεφθαρμένης χώρας; Είναι τόσα πολλά πλέον (τα κουλά) που χάσαμε το λογαριασμό!!!

Όπως βλέπουμε στο παραπάνω άρθρο της κ. Σοφίας Βούλτεψη αυτή η κυβέρνηση εκτός από τον Γκεμπελικό διαχωρισμό της Ελληνικής κοινωνίας σε αλληλοσπαραγμένες κοινωνικές ομάδες (θυμηθείτε τις κατά καιρούς κατηγορίες του Αντιπροέδρου στους Δημοσίους υπαλλήλους και τις επιθέσεις των αβανταδόρων πουλημένων δημοσιογράφων στους εκπροσώπους των ομάδων που απεργούν) υιοθετεί πλέον ολοφάνερα την ρουφιανιά (π.χ προτροπεί στους λογιστές να καρφώνουν τους πελάτες του) και το αλληλοκάρφωματα ακόμα και μέσα στους ίδιους της του κόλπους!!!

Επιτροπές, παραεπιτροπές, συμβούλια, παρασυμβούλια και ένας φαύλος κύκλος ελεγκτών, ελεγχόμενων, εποπτών και εποπτευομένων που πολλές φορές μπορεί να περιλαμβάνει ακόμα και τα ίδια πρόσωπα!!!

Αλλοπρόσαλλες καταστάσεις που εκτός από πρόσκαιρη θυμηδία προκαλούν έντονο προβληματισμό σε όλους μας για το που πάμε με αυτούς τους ερασιτεχνισμούς και τις πρωτοτυπίες.

κ. Πρωθυπουργέ την τελευταία σας άτυπη όπως ανακοινώσατε επιτροπή την ονομάσατε “Διαθεσμική” … μήπως θα έπρεπε στα σχέδια και τις προτεραιότητες σας κάποια στιγμή να αρχίσει να έχει κύριο λόγο και η λέξη “Αποτελεσματική” η οποία επί των ημερών σας έχει πάψει να υφίσταται;
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!