tromaktiko: Νέα σελίδα για τη WIND. Μηδενίστηκαν τα χρέη της εταιρείας!

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Νέα σελίδα για τη WIND. Μηδενίστηκαν τα χρέη της εταιρείας!



Πρόκειται για ένα σπουδαίο επίτευγμα αν ληφθεί υπόψη ότι έναν μόλις χρόνο νωρίτερα, πριν την πρώτη αναδιάρθρωση, τα χρέη της εταιρείας ανέρχονταν στα 3,2 δισ. ευρώ ενώ πλέον, πέραν του μηδενισμού του χρέους, η Wind αποκτά και σημαντική ρευστότητα που θα της επιτρέψει να υλοποιήσει το επενδυτικό της πρόγραμμα αλλά και να ασκήσει περισσότερο ευέλικτη εμπορική πολιτική.


Η διοικητική ομάδα με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Νάσο Ζαρκαλή θα συνεχίσει να ηγείται της WIND Ελλάς στην νέα εποχή που εισέρχεται η εταιρεία μετά την ολοκλήρωση αναδιάρθρωσης τους χρέους της και το πέρασμα της σε νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Οι ομολογιούχοι (δηλαδή το γκρουπ των έξι επενδυτικών κεφαλαίων), που από την αρχή πρόβαλαν ως φαβορί, είναι οι νέοι μέτοχοι της WIND Ελλάς. Η οικονομική πρότασή τους επελέγη τελικά ως η πλέον συμφέρουσα στο πλαίσιο της διαδικασίας αναδιάρθρωσης του χρέους που ξεκίνησε η WIND Ελλάς τον περασμένο Ιούλιο και ολοκληρώθηκε με το πλέον ικανοποιητικό αποτέλεσμα που ονομάζεται μηδενισμός του χρέους της εταιρείας.

Οι νέοι ιδιοκτήτες της εταιρείας αναμένεται να λάβουν και αποφάσεις για το επενδυτικό πρόγραμμα της Wind το οποίο προβλέπει ότι έως το 2012 θα επενδυθούν 500 εκατομμύρια ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου και την επέκτασή του, προκειμένου αυτό να μπορεί να υποστηρίζει υπηρεσίες Mobile Internet, καθώς και την επέκταση του δικτύου της σταθερής τηλεφωνίας


ΠΗΓΗ: euro2day
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!