tromaktiko: ΔΕΚΟ- ΕΘΕΛ-ΗΛΠΑΠ- ΚΤΛ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΚΟ- ΕΘΕΛ-ΗΛΠΑΠ- ΚΤΛ



1) Κατ'αρχήν φίλε μου της ΕΘΕΛ δεν είπα ότι στην ΕΘΕΛ διπλασίασες το μισθό σου σε 4 χρόνια αλλά στον ΗΣΑΠ που το γνωρίζω.
Μιας όμως και το έθιξες δε μας λες τι αυξήσεις πήρατε πα τελευταία χρόνια όταν οοοοοολοι οι άλλοι παιρναμε 2,5%;.
2) Σου φαίνεται δίκαιο εσυ να παίρνεις 36000 ευρω τουλάχιστον το χρόνο και οι περισσότεροι δημ. υπάλληλοι 19000 δηλαδη τα μισά;(1500 Χ 12= 1800 + 1000 το δώρο ολης της χρονιας)
3) Παίρνεις επίδομα έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία ; έτσι έχω ακούσει
4) Μέχρι το 2000 δηλαδή οι προσλήψεις πώς γινόταν αφού απο τότε λες πως γίνονται μέσω ΑΣΕΠ;
5) Είναι ψέμματα ότι έχεις μόρια ( δεν σου απευθύνομαι προσωπικα ) κατα την κατάθεση του απολυτηρίου σου του Λυκείου για διορισμό επειδη ο μπαμπάς σου εργαζόταν κι αυτος στην ΕΘΕΛ ή όπως την έλεγαν παλιότερα;
6)Οποιοσδήποτε απο όλους εμας που χαλασε τα νιάτα του και τα λεφτά του στα φροντηστήρια ( ως αναγκαίο κακό ) στα Πανεπιστημια και τα μεταπτυχιακά και δεν αμοίβεται ούτε με 1500 ευρω με 17 έτη προυπηρεσία και με ανηλικα παιδια να ξέρεις ότι μπορέι να μην έχει λεφτά να πάρει αρνι το Πάσχα που εσύ θα δουλευεις και θα παίρνεις διπλό μεροκάματο τουλάχιστον.
6) Επίσης καλέ μου φίλε σε πληροφορώ οτι στις δυσκολες αυτές μέρες όλοι θα ήθελαν να δουλεύουν όπως εσύ αρκει να παίρνουν τα 3000 το μήνα που παίρνεις εσυ κι ας δούλευαν όλες τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.
&) Συμφωνώ ότι ο ταξικός μας εχθρός είναι οι πολιτικάντηδες που ξεπουλάνε τα πάντα όπως λες αλλά τι να πουν και οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα που αμοίβονται με 14000 το χρόνο κατα μεσο όρο;
Πρέπει να εξορθολογιστει το συστημα των αμοιβών και φυσικα προς τα πάνω αλλά ας είμαστε και ρεαλιστές. Ποτέ δεν θα παίρνουν όλοι οι εργαζόμενοι κατα μέσο όρο 40000 ευρω που παίρνετε στις ΔΕΚΟ.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!