tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΤΑΜΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ- ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ"

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΤΑΜΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ- ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ"



Να υποθεσω οτι συντακτης του κειμενου ειναι γυναικα και τα προσωπικα δεδομενα της ταυτοτητας ειναι η ηλικιας της, την οποια δεν θελει να βλεπουν οι υπαλληλοι των καταστηματων??
1) on line ειναι και εδω το συστημα αλλιως δεν μπορει να γινει η συναλλαγη. η διαφορα με τις αλλες ευρωπαικες χωρες ειναι οτι εκει ζητανε εισαγωγη pin (απο τον πελατη) στο τερματικο τους για να ολοκληρωθει η συναλλαγη, πουθενα δεν ειναι ξεφραγο αμπελι η χρηση πιστωτικης.
2) το συστημα στην καλυτερη περιπτωση θα ενημερωθει για κλεμενη καρτα μερικες ωρες μετα την δηλωση απωλειας (η οποια δηλωση γινεται ωρες η μερες μετα την πιθανη κλοπη ) αρα υπαρχει παααραααα πολυς χρονος για να την χρησιμοποιησει καποιος αν δεν του ζητηθει καποιο αποδεικτικο στοιχειο.
3) οταν το courier ζηταει ταυτοτητα για να παραδωσει καποιο δεμα εμπιπτει και αυτο στα παραπανω η καλα κανει και ελεγχει πριν παραδωσει οτιδηποτε στον οποιοδηποτε??
4) και κυριοτερο αν καποιος χρησιμοποιουσε καποια κλεμμενη ( η απωλεσμενη) πιστωτικη της κυριας, η ιδια θα γκρινιαζε εδω για τη χαλαροτητα του συστηματος που επιτρεπει συναλλαγες χωρις ταυτοποιηση.
5) ευχομαι να συνεχιστει η αυτοτποιηση στοιχειων και να μην την πληρωσουμε ολοι επειδη η κυρια θελει να εμφανιζεται ως μικροτερης ηλικιας στις πωλητριες ( η στους πωλητες) :-)

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!