tromaktiko: Κερδίζει πάντα, όποτε σκοράρει ο «Τόρο»

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Κερδίζει πάντα, όποτε σκοράρει ο «Τόρο»



Διευρύνεται η παράδοση που θέλει τον Ολυμπιακό να κερδίζει πάντοτε στα παιχνίδια του σε Ελλάδα και Ευρώπη, όταν σκοράρει ο Βασίλης Τοροσίδης.

Την παράδοση που τον θέλει να κερδίζει πάντοτε σε ματς που ο Βασίλης Τοροσίδης βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα διεύρυνε ο Ολυμπιακός στη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η συγκεκριμένη παράδοση αποκτάει ιδιαίτερη αξία από τη στιγμή που αναφερόμαστε σ' ένα παίκτη που είναι αμυντικός και σίγουρα τα γκολ δεν αποτελούν σύνηθες φαινόμενο στο... ποδοσφαιρικό του ρεπερτόριο.

Ο διεθνής μεσοαμυντικός πέτυχε το παρθενικό φετινό του γκολ σε παιχνίδι πρωταθλήματος, ανοίγοντας από το 7' τον δρόμο για την επιβλητική νίκη επί των νεοφώτιστων με 3-1 και παράλληλα, έδωσε συνέχεια στο σερί που τον θέλει τα τέρματά του να συνδυάζονται με νίκες για τον Θρύλο.

«Κάρφωσε» δυο φορές τον ΠΑΟΚ

Η αρχή έγινε στις 21 Ιανουαρίου 2007 κόντρα στον ΠΑΟΚ στην «καυτή» Τούμπα, όταν ο νεοφερμένος από τη Σκόντα Ξάνθη - τότε- «Τόρο» και συγκεκριμένα στη δεύτερη μόλις του συμμετοχή με την ερυθρόλευκη φανέλα με το γκολ, που πέτυχε στο 57' είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με κεφαλιά και είχε δώσει το... σάλπισμα της επικής ανατροπής και νίκης του Θρύλου με 3-2 (τα άλλα γκολ του Ολυμπιακού είχαν πετύχει οι Ριβάλντο (66') και Καστίγιο (70'), πριν μειώσει ο Τόργκελε για το τελικό 2-3. Η συνέχεια βρίσκει τον Τοροσίδη να «χτυπάει» ξανά τον «Δικέφαλο» του Βορρά. Συγκεκριμένα, στις 3 Νοεμβρίου 2007 με το γκολ, που σημείωσε στο 51' ισοφάρισε το γκολ του Παντελή Κωνσταντινίδη, για να έρθει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο 66' να χαρίσει την νίκη στον Θρύλο στην πορεία προς την κατάκτηση του νταμπλ.

Γκολ «τρίποντο» στις Σέρρες

Την περίοδο 2008-09 ο Τοροσίδης και συγκεκριμένα στις 17 Ιανουαρίου 2009 σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη των Σερρών με 1-0 στο 26', στην κούρσα προς την κατάκτηση του 37ου πρωταθλήματος και 14ου νταμπλ στην ιστορία του Ολυμπιακού

Τα «σόου» με ΑΕΚ, Αλκμάαρ, Πανθρακικό

Πέρυσι, ο «Τόρο« ξεκίνησε εντυπωσιακά τη χρονιά κάνοντας αρχή με το νικητήριο γκολ του επί της Άλκμααρ στις 15 Σεπτεμβρίου 2009 στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο 1-0 επί της πρωταθλήτριας Ολλανδίας. Ακολούθησε το προσωπικό του... σόου στον εκτός έδρας θρίαμβο επί της ΑΕΚ, όταν με τα δύο γκολ που σημείωσε (43', 55'00) πήρε τον Θρύλο από τον χέρι και τον οδήγησε στη νίκη με 2-1, με τον τωρινό «ερυθρόλευκο» Κρίστιαν Νέμεθ να μειώνει για λογαριασμό της «Ένωσης»... Το προηγούμενο νικηφόρο γκολ του Τοροσίδη ήταν στις 11 Απριλίου 2010, στο εκτός έδρας 2-0 επί του Πανθρακικού όταν και άνοιξε το σκορ στο 11' πριν διαμορφώσει ο Μήτρογλου στο 29 το τελικό αποτέλεσμα.

Σκόραρε ξανά 2 Οκτωβρίου...

Ο 25χρονος διεθνής μεσοαμυντικός, επίσης, δημιούργησε και μία απίστευτη συγκυρία, που τον θέλει να σκοράρει στις 2 Οκτωβρίου με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο. Για όσους δεν θυμούνται, τη συγκεκριμένη ημερομηνία πριν από δύο χρόνια πάλι ο Τοροσίδης είχε ανοίξει το σκορ στο εντυπωσιακό 5-0 επί της Νόρτζελαντ για την προκριματική φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!