tromaktiko: Προστιμο για παράνομη στάθμευση - Καταγγελία

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Προστιμο για παράνομη στάθμευση - Καταγγελία



Θα ήθελα να αναφέρω ότι μου επιβλήθηκε πρόστιμο για παράνομη στάθμευση σε πεζοδρόμιο στην οδο Φωκίωνος 12 και Δροσοπούλου (Κυψέλη).


Το αναφέρω για 2 λόγους...
α) Να αποφύγουν μελλοντικά προστιμα οι υπόλοιποι μηχανόβιοι της περιοχής.
β) Να εκφρασω την οργη μου.
Στο συγκεκριμένο σημείο σταθμεύω την μηχανη μου καιρό τώρα, διότι δουλεύω εκεί κοντά. Παντα την βαζω σε σημείο που να μην ενοχλεί τους πεζούς βέβαια.

Δεν το βάζω σε θέση στον δρόμο διότι πολλές φορές βρίσκω την μηχανή πεσμένη ή χτυπημένη απο απρόσεκτους-ασχετους-μόγγολους οδηγούς αυτοκινήτων που επιχείρησαν να παρκάρουν ή να ξεπαρκάρουν στον στενό δρόμο της Δροσοπούλου. Τι να κάνω δηλαδή? Να ρισκάρω την ακεραιότητα της μηχανής η να ρισκάρω να πάρω κλήση απο το γελοίο όργανο της δημοτικής αστυνομίας? Επισης αναρωτιέμαι , γελοίο όργανο, αφου είσαι τόσο τυπικός με την εφαρμογή του νόμου δεν ήξερες ότι αποτελούν παραβάσεις και τα παρκαρίσματα:

- 5μ απο γωνία
- 12μ από στάσεις Μ.Μ.Μ.
- 20μ απο φανάρι
- 12μ απο STOP
κτλ κτλ

Άμα είναι έτσι, μαλλόν έπρεπε να φάνε κλήση πάνω απο τα μισά οχήματα που είναι σταθμευμένα στην οδο Δροσοπούλου, αν όχι σχεδόν όλα. Πως και δεν έκοψες λοιπόν κλήση και σε αυτούς?? Είπες να μην το παρακάνεις?? Ευαισθητοποιήθηκες γελοίε τύπε, που μάλλον δεν είχες κάτι καλύτερο να κανεις απο το να κόβεις κλήσεις σε άτομα σκληρά εργαζόμενα που δεν έχουν λεφτά για πεταμα? Εύχομαι κύριε Κανελλάκη έτσι επιφανειακά και αψυχα να σου φέρονται όσοι συναντάς η χρειαστείς μελλοντικά στην ζωή σου, γιατι σου αξίζει από ό,τι φαίνεται. Ίσως Χρειάζεται να σου τύχει ενα σκληρό μάθημα ζωής για να ευαισθητοποιηθείς απέναντι στους συμπολίτες σου.

Ενας Οργισμένος αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!