tromaktiko: Σε ψυχιατρική κλινική ο Charlie Sheen

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Σε ψυχιατρική κλινική ο Charlie Sheen



Για ψυχιατρική εκτίμηση εισήχθη ο γνωστός ηθοποιός Charlie Sheen, ο οποίος έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τον Τύπο με...


 αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην προσωπική του ζωή, ενώ είναι γνωστό το πρόβλημα του εθισμού του σε ναρκωτικά και αλκοόλ.

Αφορμή για την εισαγωγή του στο νοσοκομείο στάθηκε η περιπετειώδης διαμονή του στο ξενοδοχείο Plaza της Νέας Υόρκης, όπου μία γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία, έχοντας γίνει αυτήκοος μάρτυρας ενός βίαιου ξεσπάσματος του Sheen. Η Αστυνομία έφτασε στο δωμάτιο, που μοιραζόταν με μία αγνώστων στοιχείων γυναίκα, στις 2 τα ξημερώματα, βρίσκοντάς τον σε κατάσταση επήρειας.

Δε συνελήφθη, αλλά ακολούθησε τους αστυνομικούς στο Τμήμα εθελοντικά.

Σημειωτέον, βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για οικογενειακές διακοπές.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ηθοποιού, Stan Rosenfield, δήλωσε πως “η κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο Sheen οφείλεται στην αλλεργική αντίδραση, που του προκάλεσε φάρμακο και για το λόγο αυτόν, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο”.

Τον περασμένο Αύγουστο, λίγο έλειψε να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης, όταν συνελήφθη, κατηγορούμενος για επίθεση εναντίον της συζύγου του, Brooke Mueller Sheen.

Ευτυχώς γι'αυτόν ωστόσο, οι βαρύτερες από τις κατηγορίες αποσύρθηκαν, με αποτέλεσμα να εκτίσει μόνο “ποινή” 30 ημερών σε κλινική αποτοξίνωσης, 30 ημερών επιτήρησης και 36 ωρών συμμετοχής του σε πρόγραμμα διαχείρισης του θυμού του.

Η σύζυγός του δήλωσε στην Αστυνομία ότι την απείλησε να τη σκοτώσει με μαχαίρι, όταν του είπε ότι θέλει διαζύγιο. Ο ίδιος παραδέχθηκε πως είχαν έναν έντονο καβγά, αρνήθηκε όμως ότι την απείλησε και απέδωσε το ξέσπασμά του στην ταραχή του από το άκουσμα του διαζυγίου.

Το Δεκέμβριο του 1996, κατηγορήθηκε για επίθεση εις βάρος της τότε συντρόφου του, στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, ωστόσο και τότε έπεσε στα μαλακά, αφού του επιβλήθηκε η ποινή της 2ετούς επιτήρησης.

Το 1998, ο πατέρας του, Martin Sheen, τον κατέδωσε στην Αστυνομία για παραβίαση της αναστολής της ποινής του, με αφορμή το ότι προηγουμένως υπερβολική δόση κοκαΐνης τον είχε στείλει στο νοσοκομείο. Και τότε το δικαστήριο τον “καταδίκασε” σε παρακολούθηση προγράμματος αποτοξίνωσης.

Ο Sheen έχει στο ενεργητικό του κι ένα διαζύγιο με την ηθοποιό Denise Richards, με την οποία απέκτησε και δύο παιδιά, το Sam και τη Lola.

cosmo.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!