tromaktiko: ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Γραφειο Αχαρνων

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Γραφειο Αχαρνων



Σημερα στη πολεοδομια αχαρνων οι υπαλληλοι κοροιδευαν και το κοσμο και τους νομους του καρατους.
Για 2η συνεχομενη μερα πηγα στην εν λογω πολεοδομια να τακτοποιησω τον ημιυπαιθριο χωρο που εχω στο διαμερισμα μου.Εφυγα δηλ απο την εργασια μου για να προλαβω να κλεισω τις εκκρεμοτητες μου και για κακη μου τυχη εφτασα στη πολεοδομια στις 12:45 ( σημειωτεων οτι γιαυτη τη δουλεια η πολεοδομια δουλευει απο τις 9:00-13:00) και οι υπαλληλοι θρονιασμενοι ! στα γραφεια τους σαν βασιλεις μου ειπαν οτι εχουν κλεισει!!!
ενα τεταρτο δηλ νωριτερα ειχαν κατεβασει ρολλα και καπνιζαν το τσαιγαρακι τους....!!!
Για ποσες παραβασεις μιλαμε στη προηγουμενη προταση κυριοι ελεγκτες δημοσιας διοικησης??
περιμενετε με τετοιες συμπεριφορες να μαζεψετε εσοδα???????
κανονικα αυριο θα επρεπε να ξηλωθει ολη η πολεοδομια αχαρνων και να μετατεθουν οι υπαλληλοι της διοτι οταν διαμαρτυρηθηκα για την κατασταση και ζητησα να δω τον Δντη δεν υπηρχε παρον!
Ζητησα και τον υποδιευθυντη.....μου ειπαν οτι η κυρια υποδιευθυντρια ειναι στη νομαρχια στη παλληνη.!!!
Ζητησα τον αμεσως επομενο προισταμενο που να ειναι παρον στην υπηρεσια και δεν υπηρχε κανεις!!!!
ή ετσι μου ειπαν για να μην εκτεθει κανεις.επομενως τι την θελουμε μια υπηρεσια φαντασμα που δεν εξεγχεται και δεν διοικηται απο κανεναν?
υπαρχει κανεις υπευθυνος να απαντησει?
υ.γ μολις βγηκα απο την πολεοδομια καλεσα στο 1142 να αναφερω την κατασταση με το καπνισμα μεσα σε δημοσιο χωρο και μαλιστα δημοσια υπηρεσια.περιμενω αυριο οπως μου ειπαν που το θεμα θα διαβιβαστει στους ελεγκτικους μηχανισμους (δημοτικη αστυνομια) να προβουν στους απαραιτητους ελεγχους και στην επιβολη προστιμων γιατι σιγουρα θα εντοπισουν παραβατες....!
Για να σε δω Φωτιαδη (δημαρχε Αχαρνων) τηρουνται οι νομοι του κρατους σε μια περιφερεια στη οποια εκλεγεται βουλευτης ακομα και ο ιδιος ο Πρωθυπουργος..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!