tromaktiko: F1: Κοιτάζει προς Αμερική ο Τrulli

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

F1: Κοιτάζει προς Αμερική ο Τrulli



Αρκετά χλωμό φαντάζει το μέλλον στη Lotus για τον 36χρονο βετεράνο στην F1 Jarno Trulli. Το τελευταίο διάστημα οι φήμες περί αντικατάστασης του από διάφορους "μνηστήρες" έχουν αρχίσει και γίνονται όλο και πιο έντονες. Ήδη μερικά ονόματα που έχουν ακουστεί ότι ενδέχεται να βρεθούν στην θέση του Ιταλού για την επόμενη χρονιά είναι αυτά των Bruno Senna και Vitaly Petrov, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι σίγουρο ακόμα.

Μετά από τον αγώνα της Κορέας το προηγούμενο σαβ/κο, ο Trulli βρέθηκε τις επόμενες μέρες στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Miami, όπου είχε και την ευκαιρία να συναντηθεί με έναν παλιό του φίλο και γνώριμο από την F1 Juan Pablo Montoya.

Ως γνωστόν ο Κολομβιανός είχε αποχωρήσει από την F1 το καλοκαίρι του 2006, για να συνεχίσει την καριέρα του στο NASCAR με την ομάδα του Chip Ganassi στην οποία συνεχίζει να αγωνίζεται μέχρι και σήμερα!

Αναμφίβολα οι δυο τους θα είχαν αρκετά να πουνε, και σίγουρα αυτή η συνάντηση ενίσχυσε τα σενάρια που θέλουν τον Ιταλό, να "ψάχνεται" για μετακόμιση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού από την επόμενη χρονιά.

Βέβαια να θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που έχει ασχοληθεί με το θέμα NASCAR ο Ιταλός, καθώς και πέρυσι όταν μετά την αποχώρηση της Toyota το μέλλον του στην F1 ήταν αβέβαιο, ο Trulli είχε βρεθεί στην Αμερική που μάλιστα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αυτοκίνητο NASCAR, ενώ είχε παρακολουθήσει και τον αγώνα του πρωταθλήματος στην πίστα του Phoenix.

http://www.pitlane.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!