tromaktiko: Πληρώσαμε απ'την τσέπη μας 36.975 ευρώ για να δουν οι βουλευτές τον Στρος Καν και τον Όλι Ρεν

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Πληρώσαμε απ'την τσέπη μας 36.975 ευρώ για να δουν οι βουλευτές τον Στρος Καν και τον Όλι Ρεν



Την ώρα που η ελλάδα άκουγε με ιδιαίτερη προσοχή την ομιλία του Στρος Καν και να λέει χρειάζονται και άλλες θυσίες για τον ελληνικό λαό... οι βουλευτές μας που μετείχαν στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της βουλής έπαιρναν 500 ευρώ ζεστά έκαστος.
Ήταν ένα δωράκι από τον Mr.DNT για τα χριστούγεννα στους βουλευτές, οι οποίοι δεν χαμπαριάζουν τίποτα για το τι γίνετε έξω στην κοινωνία.
Το Αστείο είναι ότι οι ερωτήσεις που έθεταν οι βουλευτές στο κύριο Στρος Καν έφερναν σε δυσάρεστη θέση τον ίδιο, μιλάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις. Που σε σημερινές καταστάσεις ο Έλληνας πολίτης μετράει κάθε ευρώ που ξοδεύει και που βάλλεται καθημερινά.
Συνολικά οι 79 αξιαγάπητοι βουλευτές μας θα εισπράξουν 30.345 ευρώ για αυτά που άκουσαν από των Στρος Καν και τον Όλι Ρεν. Το κόστος των βουλευτών που συμμετείχαν στις Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων ανήλθε στους 22.950 ( Από 500 ευρώ ο καθένας ) ενώ 7.395 στοίχισαν στους βουλευτές στην Επιτροπή ευρωπαiκών υποθέσεων ( 255 ευρώ καθαρά ο καθένας ).
Βέβαια οι σπατάλες δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Ερχομός του επικεφαλή του ΔΝΤ έφερε αρκετές συνεδριάσεις για την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων. Οι βουλευτές συμμετείχαν τρείς φορές μόνο την Τρίτη! Η πρώτη ξεκίνησε στις 10:00 και οι δεύτερη στις 14:00 και η τρίτη στις 18:30. Γι αυτές τις συνεδριάσεις οι βουλευτές μας έπαιρναν τριπλό μεροκάματο, δηλαδή 765 ευρώ δηλαδή συνολικά 36.975 ζεστά και μετρητά.
Ας ελπίσουμε κάποιους από τους βουλευτές να μας διευκρινίσει πόσαν έπαιρναν συνολικά, και ας ευελπιστούμε ο Πρόεδρος της βουλής αν έχει κοινωνική ευαισθησία να περικόψει τα υπέρογκα ποσά των βουλευτών


 http://www.okakosgatos.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!