tromaktiko: ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΩΝ

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΩΝ



"...Μέχρι και τις 20-12-2010 θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μετάταξης του συνόλου των μόνιμων και αορίστου χρόνου υπαλλήλων, οι οποίοι υπηρετούσαν την 1-1-2010 στις Πολεοδομικές Υπηρεσίες των νομαρχιών.
Για παράδειγμα, εάν από τη διεύθυνση πολεοδομίας μίας νομαρχίας όπου υπηρετούσαν 9 υπάλληλοι την 1-1-2010, οι 3 ζήτησαν την εθελοντική τους μετακίνηση σε δήμο, τότε, σύμφωνα με την εγκύκλιο, θα μετακινηθούν υποχρεωτικά και οι υπόλοιποι 6 εργαζόμενοι. Οι μετατάξεις των νομαρχιακών υπαλλήλων θα πραγματοποιηθούν στον δήμο της έδρας του νομού ή στον δήμο που λειτουργούσε η αποκεντρωμένη νομαρχιακή υπηρεσία.

Αρχικά θα ενημερωθεί ο γενικός γραμματέας της περιφέρειας από τις διευθύνσεις προσωπικού των νομαρχιών για τους υπαλλήλους που υπηρετούσουν την 1-1-2010 στις υπηρεσιακές μονάδες που μεταφέρονται στους δήμους. Οι διευθύνσεις προσωπικού μεταφέρουν τους φακέλους των συγκεκριμένων υπαλλήλων στην περιφέρεια όπου ο γενικός γραμματέας υπογράφει άμεσα τις διαπιστωτικές πράξεις, με τις οποίες μεταφέρονται στους δήμους, σε προσωποπαγείς θέσεις αντίστοιχης κατηγορίας, εκπαιδευτικής βαθμίδας, κλάδου ή ειδικότητας.

Οι μετατασσόμενοι υπάλληλοι στην πλειονότητά τους δεν θα μετακινηθούν σε άλλα γραφεία και θα παραμείνουν στους χώρους όπου είχαν αρχικά εγκατασταθεί... "
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!