tromaktiko: Εφημερίδα "Ελευθερία" της Λάρισας

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Εφημερίδα "Ελευθερία" της Λάρισας



Θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι που τράβηξε την προσοχή μου τις τελευταίες μέρες στη Λάρισα.
Στη Λάρισα κυκλοφορεί μία τοπική εφημερίδα την οποία πάρα πολύ κόσμος διαβάζει στην ευρύτερη περιφέρεια της Θεσσαλίας.
Πέρυσι την εφημερίδα μπορούσε κάποιος να την διαβάσει ηλεκτρονικά και μάλιστα πρωί πρωί. Από την άνοιξη που μας πέρασε όμως η πολιτική αυτή άλλαξε. Την εφημερίδα μπορούσες να την διαβάσεις μεν ηλεκτρονικά αλλά μετά τις 11 το πρωί!!!
Εδώ και λίγες μέρες όμως στην ηλεκτρονική διεύθυνση αναρτάται μόνο η πρώτη σελίδα της εφημερίδας. Τίποτε άλλο. Μπράβο σας κ. υπεύθυνοι. Σε καιρούς χαλεπούς που ο κόσμος κυριολεκτικά πεινάει και κάνει παντού περικοπές εσείς τον αναγκάζετε για να μάθει τα τοπικά νέα να δίνει καθημερνά 0.50€. Σίγουρα δεν είναι μεγάλο το ποσό θα πει κάποιος, όμως το θεωρώ απαράδεκτο όλοι να χάνουμε και η συγκεκριμένη εφημερίδα να συνεχίζει να κερδίζει χωρίς να δέχεται καμιά απώλεια στα κέρδη της. Για την ιστορία αναφέρω ότι στην προ ευρώ εποχή η εφημερίδα! κόστιζε 50 δραχμές. Με την έλευση του ευρώ όμως έφτασε να κοστίζει 0.50€. Γιατί κύριοι υπεύθυνοι δεν κάνατε προσαρμογή της αξίας σε δραχμές, σε αξία σε ευρώ;;;;; Τότε δεν κερδίζατε και μάλιστα παραπάνω;;;;
Αν νομίζετε ότι με αυτού του είδους τις "κουτοπονηριές" θα με αναγκάσετε να αγοράσω την εφημερίδα σας είστε γελασμένοι. όχι μόνο δεν θα την αγοράσω αλλά ούτε θα μπω στον κόπο να την κοιτάξω ακόμη και αν πέσει στα χέρια μου.
Έλεος πια με το κέρδος των επιχειρηματιών που επιθυμούν να έχουν τα ίδια κέρδη όταν μισθοί, συντάξεις, περίθαλψη, κτλ. κτλ έχουν περικοπεί μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο.
Τουλάχιστον όλοι εμεις που σας στηρίζαμε τόσα χρόνια ως αναγνώστες απαιτούμε μια καλύτερη μεταχείριση και όχι μια στεγνή οικονομική εκμετάλλευση.!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!