tromaktiko: ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ



Σας γράφω για να σας αναφέρω την κατάσταση που ζούμε εμεις στην πάτρα. οι συγκρούσεις των αλλοδαπων μεταξύ τους έχει ξεφύγει πλέον απο κάθε έλεγχο. ξύλα καδρόνια και πέτρες τα όπλα τους αναμεσα σε ομαδες των 100-150 ατόμων. σπασμενα αυτοκίνητα κάδοι που καίγονται και αστυνομια ούτε για δείγμα. σας αναφέρω χαρακτηριστικα τι συμβαίνει για να καταλάβετε. η κατάσταση ξεκίνησε στις 16-12 όπου στην παραλια στην πάτρα (αθηνων και αγιου αλεξιου) 2 ομάδες ατόμων αποτελούμενες απο 100-150 ατομα αλληλοσυγκρούονται με όπλς τους όπως προανάφερα πέτρες καδρόνια και ξύλα. αστυνομία δεν υπήρχε ούτε για δείγμα. 2-3 μηχανές έκαναν βολτα γυρω γυρω απο την περιοχή. ούτε ματ ούτε κλούβα ούτε καν ενα περιπολικο. οι συγκρούσεις έγιναν πιο άγριες ξανα στην ίδια περιοχή την επόμενη ημέρα 17-12-2010. όλοι οι κάτοικοι ανάστατοι κι όσοι προλαβαν πηραν αυτοκινητα και μηχανες για να γλυτώσουν ότι μπορούν.
Αυτή είναι η νεα μορφή τρομοκρατίας και κράτος πρόνοιας πουθενά. αστυνομιά? πουθενα. αν δεν υπήρχε η βροχη θα είχαμε σίγουρα και τραυματιες.
Ολοί οι κάτοικοι καλούμε την αστυνομια και μας κλείνουν το τηλέφωνο.

Κυριοι πολιτικοι τι κάνετε γι αυτο??? τα ματ τα έχετε μόνο για τις διαδηλώσεις? μόνο όταν προσπαθούμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας τότε βγαίνουν οι κλούβες στοδρόμο??? υπάρχει κανεις να μας απαντήσει?
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!