tromaktiko: Λευκωσία: Κατάδικος προσπάθησε να μεταφέρει ναρκωτικά στις Φυλακές

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Λευκωσία: Κατάδικος προσπάθησε να μεταφέρει ναρκωτικά στις Φυλακές



Ναρκωτικά προσπάθησε να μεταφέρει στις Κεντρικές Φυλακές κατάδικος, ο οποίος είχε μεταφερθεί από τις Φυλακές στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, δήλωσε ο Αναπληρωτής Διευθυντής των Κεντρικών Φυλακών, Γιώργος Τρυφωνίδης, προσθέτοντας πως ακόμη ένας κατάδικος μετέφερε στις φυλακές κινητό τηλέφωνο.
Σε ερώτηση μετά την τελετή παραλαβής των δυο νέων ελικοπτέρων της Αστυνομίας, ότι φυλακισμένοι επιχείρησαν να μεταφέρουν παράνομα αντικείμενα στις φυλακές, ο κ. Τρυφωνίδης είπε ότι αυτή την εβδομάδα είχαν δύο περιστατικά.
''Το ένα συνέβηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού. Συγκεκριμένος κατάδικος προσπάθησε να μεταφέρει ναρκωτικά στη φυλακή αφότου μεταφέρθηκε από τις φυλακές στο Δικαστήριο. Τον πλησίασε συγκεκριμένο άτομο στο δικαστήριο και τον προμήθευσε με ναρκωτικά. Η πληροφορία ήταν γνωστή σε μας. Σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ Λεμεσού εντοπίστηκε ο κατάδικος και ο προμηθευτής, κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά και έγιναν και συλλήψεις'', πρόσθεσε.
Ερωτηθείς για την ποσότητα των ναρκωτικών, ο κ. Τρυφωνίδης είπε ότι ''μιλούμε για τρία με τέσσερα γραμμάρια σε μικρά μπαλάκια κοκαΐνη''. Σε παρατήρηση ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, ο κ. Τρυφωνίδης είπε πως δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά στις πλείστες περιπτώσεις εντοπίζονται και κατάσχονται όλα τα παράνομα αντικείμενα.
Αναφορικά με το δεύτερο περιστατικό, ο κ. Τρυφωνίδης είπε ότι συνέβη στη Λευκωσία. ''Συγκεκριμένος κατάδικος μετέφερε στις φυλακές κινητό τηλέφωνο μέσα στον πρωκτό του. Όταν επέστρεψε στις φυλακές του έγινε έρευνα και εντοπίστηκε το κινητό και ο συγκεκριμένος κατάδικος τέθηκε υπό κατηγορία στην απομόνωση'', συμπλήρωσε. Ερωτηθείς εάν και ο κατάδικος που εμπλέκεται με το περιστατικό των ναρκωτικών βρίσκεται στην απομόνωση, ο κ. Τρυφωνίδης απάντησε καταφατικά.

Πηγή: ΚΥΠΕ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!