tromaktiko: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ "ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΜΕ - ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ"

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ "ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΜΕ - ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ"



Kατ'αρχήν, σε σένα φίλε που το παίζεις επαναστάτης από τον καναπέ σου,ένα πράγμα θα σου πω και μετεφερέ το σε όλο το συνάφι σου...
Εσύ που ήσουν σήμερα όσο όλοι αυτοί οι ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι φώναζαν και για τα δικα σου δικαιώματα? Είχε και ωραία μέρα για καφεδάκι,ετσί? Είμαι τεχνικός σε ΜΜΕ με ειδικότητα στην ηχοληψία.Σε πληροφορώ,όπως το δικό μας επάγγελμα (οπως θεωρείς) δεν επρεπε να απεργήσει για να δεις σήμερα απο τη ζεστασια του … καλοριφέρ σου,τι συνεβη για τα δικαιώματα σου,και μετά να το παίξεις και επαναστάτης στους κολλητούς σου (ενώ προφανώς τον διευθυντή σου τον προσκυνάς καθημερινά),έτσι επρεπε να μην απεργησουν και τα ΜΜΜ για να μπορει καποιος να μεταφερθεί, με τα λεφτα που του απεμειναν, στην αλλα ακρη της πολης για να δει την άρρωστη μανα του,η οποια εδω και 2 μέρες δεν μπορεί να πάει στο ΙΚΑ γιατί οι γιατροί τολμάνε να απεργουν!Σήμερα έπρεπε όλοι μας να είμαστε εκεί..στο κρύο να κανουμε πράξη το "φωνή λαού,οργή Θεού" και όχι να περιμένουμε από τα ΜΜΕ ! να μας πουν τι έγινε..έπρεπε να γίνεις και εσύ μέλος αυτού του ρεπορτάζ που ζητάς σήμερα να δείς!Αν καναμε αύριο απεργία για να έχεις εσύ το "live" σου, ή οποιοδήποτε ειδικότητα απεργούσε απο μόνη της,θα είμασταν τουλάχιστον γραφικοί!Στην επόμενη κινητοποίηση,θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί με συναδέλφους και συνεργάτες και μέσα απ' όλη την λαοθάλασσα που μπορουμε να δημιουργήσουμε,να δείξουμε ποια είναι η δυναμή μας!
Εγώ που δουλεύω στα ΜΜΕ,δεν έχω μισθό 20.000Ε αλλα 900Ε και θα καταληξω στα 740Ε.Και φωνάζω γι'αυτο...εσύ επαναστάτη του καναπέ, οταν έρθει το αφεντικό σου να σου δώσει 740Ε,θα κατηγορήσεις τον εαυτό σου που δεν ήσουν εκεί διπλα μου να φωναξουμε μαζί ή θα κατηγορησεις εμενα που δεν ήμουν στη δουλεία μου για να δεις εσύ δελτιο ειδήσεων αλα φώναζα και για σενα?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!