tromaktiko: Καταγγελία Εργαζομένου στα πρόθυρα της απόλυσης !

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Καταγγελία Εργαζομένου στα πρόθυρα της απόλυσης !



Εργάζομαι τα τελευταία δέκα χρόνια σε γνωστό όμιλο επιχειρήσεων, που διατηρεί νυχτερινά κέντρα και διοργανώνει εκδηλώσεις. Το τελευταίο καιρό λαμβάνουν χώρα απολύσεις συναδέλφων σε ποσοστό 50%, ενώ παράλληλα οι αντικαταστάτες μας είναι όλοι αλλοδαποί που εργάζονται με ελάχιστα χρήματα και ανασφάλιστοι. Ο Λόγος που σας στέλνω αυτή την καταγγελία είναι ότι...
κατά την αποχώρηση των συναδέλφων μου διαπιστώσαμε ότι όλοι είχαμε υπογράψει παράλληλα με το έγγραφο της πρόσληψης και ένα έγγραφο οικιοθελούς αποχώρησης. Δεν είχαμε δώσει τότε σημασία σε αυτό καθώς μας είχαν εξηγήσει ότι μόνο έτσι θα μπορούσαμε να εργαστούμε στην συγκεκριμένη επιχείρηση..! Παράλληλα όσοι ξεπερνούν την ηλικία των 25 ετών είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση καθώς όπως μας εξήγησαν με τη νέα νομοθετική ρύθμιση θα έπρεπε να καταβληθούν μεγαλύτερη μισθοί.
Βλέποντας την ημέρα και της δικής μου απόλυσης να πλησιάζει παρακαλώ για όποιον μπορεί να με βοηθήσει με μια συμβουλή να το κάνει, καθώς είμαι μέλος μια μεγάλης οικογένειας και είναι η μόνη μου δουλειά από την οποία συντηρούμε και συντηρώ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το βήμα που μου δίνετε να ακουστεί και η δική μου φωνή.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!