tromaktiko: Άποψη για τους ομοφυλόφιλους που σίγουρα θα συγκλονίσει

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Άποψη για τους ομοφυλόφιλους που σίγουρα θα συγκλονίσει



Σημ.: Το παρακάτω κείμενο προέρχεται από ένα άνθρωπο που έχει πονέσει. Πριν βγάλετε αρνητικά ή θετικά συμπεράσματα, διαβάστε το και μια δεύτερη φορά. Το ίδιο κάναμε και εμείς και καταλήξαμε πως θα το ποστάρουμε χωρίς καμία λογοκρισία. Ο λόγος είναι απλός. ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
Αγαπητοί συν-αναγνώστες του tromaktiko καλημέρα σας! Διαβάζοντας τα άρθρα σας σχετικά με την ομοφυλοφιλία είπα κι εγώ μιας και με αφορά άμεσα το θέμα να γράψω την (ταπεινή) άποψη μου. Βλέπετε είμαι κι εγώ...
gay, πούστης, κίναιδος, πισωγλέντης ή όπως αλλιώς γουστάρετε να με αποκαλείτε. Είμαι 22 χρονών και φοιτητής ιατρικής.  
Πριν ξεκινήσω να γράφω σκέφτηκα να απαντήσω (ναι. για άλλη μια φορά) στους ανθρώπους που χωρίς να με γνωρίζουν προσβάλουν βάναυσα την αξιοπρέπεια μου, όχι με τους τίτλους που αποδίδουν (τους έχω συνηθίσει πια.) ούτε για τις ταμπέλες που μου κρεμάνε (λες και η αφεντομουτσουνάρα μου είναι μοσχαροκεφαλή) αλλά για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται για μένα κρίνοντας με αποκλειστικά από τη σεξουαλική μου συμπεριφορά . Διαβάζοντας άλλαξα γνώμη. Έχω συνειδητοποιήσει από καιρό πως αφού για μένα τον ίδιο υπήρξε τόσο δύσκολο (δεν φαντάζεστε πόσο) να αποδεχτώ τον εαυτό μου δεν μπορώ να απαιτώ από τους άλλους, που στο κάτω κάτω δεν τους αφορά άμεσα το θέμα, να με αποδεχτούν.
Δεν μπορώ όμως να μην απαντήσω και σε κείνους που χρησιμοποιούν σαν πρόσχημα την θρησκεία ή το προσωπικό τους κριτήριο περί φυσιολογικού ή μη. Αν και πολλάκις καταδικασθείς από την επίσημη «εκκλησία» (μάλλον έπρεπε να βάλω πολλά ακόμα εισαγωγικά) θεωρώ τον εαυτό μου Χριστιανό Ορθόδοξο. Να σας ρωτήσω λοιπόν (και με αφορμή το παρακάτω κάντε την αυτοκριτική σας και επιλέξτε κατηγορία: θεολογημένος πιστός ή θρησκόληπτος ηλίθιος) ποιός ήτανε ο πρώτος άνθρωπος που σύμφωνα με την Χριστιανική θεώρηση μπήκε πρώτος στον Παράδεισο στο τρίτο και τελευταίο στάδιο της Θείας Οικονομίας? Σε σας που μπορείτε και κρίνετε εξ ιδίων γνωρίζετε τι ονομάζει η φιλοσοφία νατουραλιστική πλάνη? Google it!
Έχετε αναρωτηθεί καλοί μου συνάνθρωποι ειδήμονες επί της ανθρώπινης φύσεως (απορώ αν όλοι αυτοί που αναφέρθηκαν σε DNA κλπ. Γνωρίζουν τι ακριβώς είναι) πόσους εφήβους έχετε εσείς οι ίδιοι, με τις δημόσια εκπεφρασμένες απόψεις σας, οδηγήσει στην αυτοκτονία? Γνωρίζετε πόσοι ομοφυλόφιλοι αποδεικνύουν οι επίσημες έρευνες ότι υπάρχουν γύρω σας? Γνωρίζετε από πότε έχει πάψει η ομοφυλοφιλία να θεωρείτε ασθένεια και πριν πόσα χρόνια αφαιρέθηκε η σχετική καταχώρηση από το εγχειρίδιο Διαγνωστικής και Στατιστικής των Ψυχικών Διαταραχών της Αμερικάνικης Ένωσης Ψυχιάτρων, το εγχειρίδιο που δίνει κατευθυντήρια γραμμή στους ανά τον κόσμο γιατρούς όσον αφορά τις ψυχικές ασθένειες? (διαβάστε: http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality είδατε τι καλός πούστης που είμαι? Σας γλιτώνω και από το ψάξιμο βρε!)
Δεν σας ζητώ να με αποδεχτείτε εμένα τον κυλισμένο στο βούρκο, σας ζητώ αφού θέλετε να προστατέψετε τα παιδιά σας (αηδίες κατά την ταπεινή μου άποψη αλλά ξέρω ότι χεστήκατε γι' αυτήν)  να προβληματιστείτε λίγο αντί να με σταυρώνετε καθημερινά!
Το σίγουρο πάντως είναι πως όποια και να είναι η γνώμη σας κι αφού οι ευχάριστες ημέρες της επταετίας έχουν παρέλθει (το τελευταίο μην το δένουμε και κόμπο) οι ομοφυλόφιλοι έχουμε δικαίωμα στη ζωή και την ελεύθερη έκφραση. Όσο και να σε πειράζει εσένα να με βλέπεις να φιλιέμαι στο δρόμο με το αγόρι μου σίγουρα σε πειράζει λιγότερο από μένα που μου το στερείς! (βλέπε αρχή της αναλογικότητας) Κι αφού δεν μπορείς να με βλάψεις καθοιονδήποτε τρόπο, αφού με προστατεύει ο νόμος, να είσαι σίγουρος πως μια μέρα θα με δεις να το κάνω κι αν δεν σ' αρέσει και πάλι, ο κίναιδος γράφων σε κερνάει εκ των προτέρων ένα ποτηράκι ξυδάκι μπαλσάμικο, από το καλό!
Ευχαριστώ εσένα που είχες το κουράγιο να διαβάσεις μέχρι το τέλος αλλά σ' αφήνω τώρα. Πάω να δώσω ένα γλυκό φιλί στο αγόρι μου και να πάω στη διάλεξη μου που ξεκινάει σε λίγο! Καλή σου μέρα!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!